Frumuseţe. 8 trucuri simple de machiaj pentru fetele leneşe


Nu ai timp şi mai ales nu îţi place să iroseşti ore întregi cu aplicarea fardurilor? Există soluţii rapide, adevărate "scurtături" care te ajută să arăţi impecabil
Iată ce să încerci:

În loc să aplici fond de ten pe toată faţa, aplică un corector numai în zonele cu probleme
Îţi ia câteva secunde să faci asta, iar rezultatul este un ten perfect. Foloseşte un corector stilou care îţi permite să aplici punctat, în zonele cu probleme şi care poate fi purtat în geantă pentru retuşări pe parcursul zilei. Vei acoperi în acest fel numai cearcănele, coşurile, zonele înroşite, fără să-ţi încarci tenul.

Aplică blush pe pomeţi şi pleoape pentru un look fresh 
Vrei să arăţi ca şi cum ai fi avut parte de o noapte întreagă de odihnă, deşi ai dormit numai câteva ore? Un blush în nuanţă delicată de piersică, aplicat pe pomeţi, dar şi pe pleoape îţi revitalizează instant întregul chip.

Oferă-i strălucire chipului tău într-o clipă
Nu ai ştiut niciodată la ce este bun un iluminator şi, mai ales, cum se foloseşte? Iată o tehnică extrem de simplă: aplică un iluminator cu tentă auriu-piersică, potrivit oricărui tip de ten, în forma literei C pornind de la coada ochiului până la pomeţi.

Curbează-ţi genele
Dacă nu ai timp să aplici mascara, încearcă un alt truc pentru ochi mari şi seducători.
Foloseşte un aparat pentru a-ţi curba genele. În acest fel privirea ta va fi mult mai luminoasă, iar ochii vor fi puşi în valoare fără să te chinui să aplici rimel.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SintiaTridan pe 10 Feb 2016, 19:32
    machiajul

    poate daca nu s-ar mai produce atatea farduri unele ar putea dormi sau adio cearcane (: si nu ar mai avea nevoie de machiaj pentru a masca probleme care trebuie rezolvate nu doar machiate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod