Papaiani, filmul Pacala

Drama lui Sebastian Papaiani. De ce e atât de îndrăgit de publicul român?

Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral săptămâna trecută. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa, dar sunt rezervaţi în ce priveşte şansele de recuperare totală.
Sebastian Papaiani, 80 de ani, a suferit un atac cerebral la mijlocul săptămânii trecute. Este unul dintre marii actori ai României, îndrăgit pentru rolurile sale, consacrându-se în cel al Plutonierului Căpşună din celebra serie de filme "Brigada Diverse" din perioada comunistă, unde a jucat alături de Toma Caragiu şi Iurie Darie.
”Sebastian Papaiani fost adus la spital pentru că suspiciunea era de accident vascular cerebral. A fost internat în secţia de neurologie şi în acest moment medicii au confirmat că starea actorului este în continuare gravă, dar stabilă”, anunţă Ştirile Pro TV.
El a fost găsit, prăbuşit în baie, de către soţia lui, în noaptea de marţi spre miercuri.
La spital, actorul este înconjurat de familie.
Sebastian Papaiani este un actor foarte cunoscut în România. A strălucit în multe filme şi seriale de televiziune. A încântat generaţii de adolescenţi în celebra producţie TV din anii '70, ”Toate pânzele sus”. De curând, a jucat şi în multe telenovele produse de Acasă TV, cum ar fi ”Lacrimi de iubire” sau ”Numai iubirea”. A fost adeptul rolurilor comice, fiind un actor preferat de regizorul Geo Saizescu care l-a distribuit în multe filme de-a lungul anilor.
30 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgeta pe 30 Mai 2016, 08:41
    Păcat, mare păcat

    Dar, când este "Vizita BĂTRÂNEI DOAMNE" o hotăreşte Destinul. S-a bucurat de o viaţă lungă, frumoasă şi mai ales de simpatia publicului. Poate că mai are totuşi zile, poate că firul vieţii s-a sfârşit aici, nimeni nu poate ştii... Medicii nu sunt Dumnezeu, ci doar oameni care încearcă să-şi facă meseria. În rest... Marele Păpuşar - DESTINUL e cel care decide, Îi doresc să revină printre noi, aşa cum îl ştim. Sănătate, Păcală... poate păcăleşti de data asta şi Destinul

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod