Drama din Colectiv. Oana, Gigi şi Ozana, mesaje anapoda despre o tragedie naţională

O cântăreaţă de succes care comentează tragedie într-o cheie mistică

Ozana Barabancea: Ce au scos pe gură, aua s-a întâmplat


O schizofrenie mentală...să vibreze nenorocirile și gândurile negativeOzana Barabancea
”Doamne ferește! Doamne iartă-ne pentru că am uitat de Tine și de noi și pentru că ne împrăștiem energia Ta în mizerii. Condoleanțe familiilor îndoliate! Îmi pare rău de vestea oribilă pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineață. Suntem victimele propriilor noastre greșeli.
Și continuăm să-i blamăm pe alții și continuăm să căutăm în exteriorul nostru vina. Toți vrem să arătăm cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azi noapte în club Colectiv? Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? O schizofrenie mentală...să vibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindeca nimic, din contra. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus Happy și noi compunem invitații la ură și uitarea sinelui.
Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă, făcută azi noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să și-o tragă prin WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e...cool?”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook la puţin timp după tragedie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 6 Nov 2015, 22:23
    Cat de trist!!

    Sunt atatia "satanisti" carora le zicem "domnul doctor" ...Atatia oameni care asculta muzica Rock si sunt oameni de admirat. Pacat ca am ajuns la un nivel atat de scazut al intelegerii si compasiunii. Eu sunt departe de tara de mai multi ani si plang la fiecare stire cu acesta tragedie, nici criminalii nu meritau asa moarte!!!! Incepand de la masacrul ce a fost si pana acum, avem ocazia sa vedem cine este cu adevarat erou si cui ii pasa mai de nimeni, poate doar de propria lor persoana. Sa nu fie nimeni in locul celora ce sufera in spitale si in locul famililor si a celora dragi lor... Doamne fi cu ei si cu tara mea si vindeca-i si ajuta-i asa cum sti Tu mai bine!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod