Casa ta. Stiluri interesante de chiuvete. 30 de imagini

Un lavoar din metal este alegerea ideală dacă vrei ca baia ta să aibă un design elegant şi sofisticat. Descoperă şi alte modele originale
De fiecare dată când te gândeşti la o chiuvetă, îţi vine în minte imaginea unui obiect sanitar alb, din ceramică? Dacă vrei ca baia ta să fie specială, trebuie să ştii că ai o gama extrem de largă de chiuvete din care poţi alege.

Acest obiect sanitar a cunoscut o transformare extraordinară în ultimii ani, atât în ceea ce priveşte forma, dar şi materialele din care este realizat. Pe lângă modelul clasic din ceramică, un trend important este reprezentat de chiuvetele din piatră, cu un aspect foarte natural şi plăcut, perfecte pentru băile care imită stilul saloanelor spa.
Detaliile şi culorile naturale ale pietrei, dar şi rezistenţa sa în timp atât la apă, cât şi la şocuri, fac din aceasta o opţiune demnă de luat în calcul de tot mai multe persoane. Le găseşti într-o gamă foarte variată de nunaţe şi forme.

Un alt stil de chiuvetă care îi oferă băii tale un aer original este cea din metal. Se foloseşte în mod deosebit în băile decorate în stil oriental, chiuveta din cupru bătut fiind cel mai potrivită în acest caz, dar şi în cele în stil retro, unde cuprul cu aspect atichizat este alegerea ideală.
Este ceva mai dificil de întreţinut, mai ales pentru că acest metal, deşi tratat pentru a rezista la contactul permanent cu apa, îşi poate schimba culoarea atunci când intră în contact cu diferite substanţe. Trebuie să ştii exact cu ce soluţii ai voie să o cureţi şi care sunt total interzise.

Chiuvetele din sticlă, pe de altă parte, sunt perfecte pentru băile moderne, cu un look futurist foarte interesant. Sunt uşor de întreţinut pentru că le poţi curăţa uşor, fiind rezistente la numeroase soluţii pentru curăţat.
Este necesar să fii prudentă în ceea ce priveşte şocurile mecanice, pentru că sunt predispuse, la fel ca şi o chiuvetă ceramică, la ciobire, crăpare şi chiar spargere.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod