Drama din Colectiv. Oana, Gigi şi Ozana, mesaje anapoda despre o tragedie naţională

Un finanţator care are păreri satanice despre ce s-a întâmplat în Colectiv

Gigi Becali: Erau lucrări demonice


Aţi văzut că atunci când dansau, ţineau degetele lui Satan?Gigi Becali
”Eu nu vreau să intervin, dar această tragedie m-a făcut şi pe mine să mă uit la TV şi să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gândesc: suferinţa părinţilor care îşi îngroapă copiii. Mi se ridică părul şi mă cutremur tot. Să fie învăţare de minte la educaţie, că am şi eu fete şi să mă ierte toată lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată.
Am văzut nişte filmări de la acele aşa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul şi făceau mişcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar aţi văzut că atunci când dansau, ţineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea! Copiii, săracii, nu conştientizau, ci doar conducătorii. Fetele mele îmi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las seara sau noaptea afară. Eu trebuie să ştiu tot timpul unde sunt. Eu nu vreau ca fetele mele să fie atrase în altă religie.
Trebuie ca părinţii să tragă concluzii din această tragedie: trebuie să ştie unde sunt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut să distrugă tineretul, să acapareze suflete prin mişcări demonice! Asta fac cluburile alea! Să mă ierte toată lumea, dar ăsta e adevărul, îmi vine să plâng. Ăla nu era un spectacol curat, nu era lumină, ci întuneric acolo. Îmi vine să urlu! Cum să lăsăm 400 de copii să se ducă într-o mişcare satanică? E semn de la Dumnezeu să învăţăm din asta.
De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost alţii care au vrut suflete acolo. Vinovaţi sunt cei care au organizat acel spectacol satanic pentru moarte. Procurorii vor intra în ei să le dea 25 de ani ca sa îi înveţe minte. Nu au vrut bani, au omorât suflete, să mă ierte Dumnezeu”, a spus Gigi Becali într-o intervenţie la România TV.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 6 Nov 2015, 22:23
    Cat de trist!!

    Sunt atatia "satanisti" carora le zicem "domnul doctor" ...Atatia oameni care asculta muzica Rock si sunt oameni de admirat. Pacat ca am ajuns la un nivel atat de scazut al intelegerii si compasiunii. Eu sunt departe de tara de mai multi ani si plang la fiecare stire cu acesta tragedie, nici criminalii nu meritau asa moarte!!!! Incepand de la masacrul ce a fost si pana acum, avem ocazia sa vedem cine este cu adevarat erou si cui ii pasa mai de nimeni, poate doar de propria lor persoana. Sa nu fie nimeni in locul celora ce sufera in spitale si in locul famililor si a celora dragi lor... Doamne fi cu ei si cu tara mea si vindeca-i si ajuta-i asa cum sti Tu mai bine!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod