Drama din Colectiv. Oana, Gigi şi Ozana, mesaje anapoda despre o tragedie naţională

Marea de lumânări din faţa clubului prin care mulţi locuitori ai Bucureştiului şi-au arătat compasiunea

Da, a demisionat şi Ponta şi grasul ăla de Piedone pe care până mai ieri îl lăudau ce primar bun e şi Oprea sau cum îl mai cheamă şi Papa o să fie 'mustrat' că n-a avut grijă să fie extinctoare în al 666-lea Halloween.
Da, o să fie o Românie superbă, o să fugă corupţia, o să curgă lapte şi miere pe străzi, râuri,râuri, o să fie şi hârtie igienică în toate WC-urile din restaurante şi o să se închidă cluburile că Prea Fericitul a zis să 'mergem la biserica şi să lăsăm cluburile'.
O să zic tot ce cred pentru că pot şi nu mă interesează oile şi prosteala şi niciodată, deşi şi eu aş fi vrut enorm, uneori, mortul de la groapă nu se mai întoarce.

Toată crema ţării a apărut să spună cât plânge şi cum îşi smulge fiecare părul din cap pentru Goodbye To Gravity şi pentru că ”last day we live” chiar a fost ultima, pentru că în viaţă, trebuie să ai mare grijă de ceea ce-ţi doreşti că s-ar putea chiar să ţi se întâmple. Slvarea e să vină americanii şi Oana Zăvoranu la putere!”, a scris fosta actriţă de telenovele pe pagina de Facabook.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 6 Nov 2015, 22:23
    Cat de trist!!

    Sunt atatia "satanisti" carora le zicem "domnul doctor" ...Atatia oameni care asculta muzica Rock si sunt oameni de admirat. Pacat ca am ajuns la un nivel atat de scazut al intelegerii si compasiunii. Eu sunt departe de tara de mai multi ani si plang la fiecare stire cu acesta tragedie, nici criminalii nu meritau asa moarte!!!! Incepand de la masacrul ce a fost si pana acum, avem ocazia sa vedem cine este cu adevarat erou si cui ii pasa mai de nimeni, poate doar de propria lor persoana. Sa nu fie nimeni in locul celora ce sufera in spitale si in locul famililor si a celora dragi lor... Doamne fi cu ei si cu tara mea si vindeca-i si ajuta-i asa cum sti Tu mai bine!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod