Dosar Eva. Tragedia lui Andrei Anghel, studentul eminent care a murit în avionul prăbușit

Catastrofa care a şocat întreaga lume poate duce la dispariţia companiei Malaysia Airlines


Războiul nervilor și al dezinformării

Prăbușirea avionului în zona de conflict din regiunea Donețk a declanșat un război al acuzațiilor între taberele beligerante. Ucraina, dar și Statele Unite susţin că cetăţeni ruşi, susţinuţi de Moscova, au lansat racheta care a doborât avionul, acuzând ștergerea dovezilor și contaminarea locului unde s-a produs catastrofa. În schimb, Rusia consideră că Statele Unite poartă responsabilitatea pentru declanşarea conflictului din Ucraina, negând orice implicare a Moscovei în doborârea avionului malaysian.

Toată lumea a văzut cum resturi ale aparatului, rămăşiţe ale pasagerilor şi lucrurile lor personale sunt în continuare împrăştiate la faţa loculuiMark Rutte, premierul Olandei
Malaysia Airlines, compania care în decurs de numai patru luni a pierdut două avioane cu 536 de oameni la bord, se îndreaptă spre faliment.
Pe 8 martie 2014, la mai puțin de o oră de la decolare, un Boeing 777 a dispărut de pe radare deasupra Mării Chinei. Aparatul cu 239 de oameni la bord, de 14 naționalități diferite, decolase din Kuala Lumpur și ar fi trebuit să ajungă la Beijing.

Căutările au început iniţial în Marea Chinei de Sud, în apropierea Malaysiei, apoi au fost extinse şi au ajuns până în estul Australiei în Oceanul Indian. La cinci luni de la incident, chiar şi după implicarea FBI-ului şi a armatelor din întreaga regiune, din China până în Australia, avionul încă este de negăsit.



Catastrofa din Ucraina a tras în jos acțiunile Malaysia Airlines, care s-au prăbușit cu 11% vineri dimineață, iar experții se întreabă ce șanse mai are acum compania asiatică să evite falimentul după două evenimente catastrofale în mai puțin de o jumătate de an. Dar oricare va fi soarta oamenilor care lucrează sau depinde de Malaysia Airlines, 298 de vieți nu mai pot fi salvate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod