Dosar Eva. Tragedia lui Andrei Anghel, studentul eminent care a murit în avionul prăbușit

Andrei era pasionat de medicină. Îşi dorea enorm să descopere un leac împotriva cancerului


"Voia să ia premiul Nobel pentru ceva"

Deși inițial nu a dorit să fie făcute publice informații despre tragedia cu care se confruntă, familia a discutat nu doar cu presa din Canada, ci și cu cea din România. Mama şi sora lui Andrei Anghel au fost de acord să vorbească despre Andrei și despre viața lor fără el, într-un interviu pentru Pro TV.

"Venea acasă în vacanţe. Urma să vină acasă iar, după vacanţa asta. Mi-a trimis un mesaj înainte de a se urca în avion", a povestit mama tânărului.

"Vom primi înapoi ceva din trupul lui, nu ştim cât. Unii sunt într-o formă mai bună, alţii sunt greu de identificat. Am vorbit cu mama Olgăi, ea aşteaptă să vină cineva să ia probe de ADN. Nu ştiu cum o să facă. Ne-au recomandat să nu mergem în Ucraina. Probabil şi dacă mergem, nu ne vor da voie să mergem acolo. Practic, nu avem ce face. E greu de spus, acum poţi spune că orice putea fi un semn. Andrei era răcit, i-aş fi putut spune să mai amâne...", a spus mama lui Andrei.

Iubea oamenii, voia să facă cercetare la finalul facultăţii şi să găsească un tratament pentru cancertatăl lui Andrei Anghel
"Am văzut veştile la televizor, n-am făcut nicio legătură cu avionul cu care pleca el, nici nu ne-am gândit.
Fiica mea a primit apoi tot feluri de mesaje pe Facebook de la prietenii din Cluj. Era copilul pe care orice mamă şi l-ar fi dorit. Andrei şi Olga şi-au plănuit vacanţa asta împreună tot anul, era vacanţa lor de vis. Nu au avut nicio legătură cu Congresul de SIDA, erau doi studenţi fericiţi că au scăpat de examene cu bine, care mergeau în vacanţă"
, a povestit doamna Anghel.

Ea a confirmat că Andrei avea planuri mari și nu se mulțumea cu puțin: "Voia să ia premiul Nobel pentru ceva, voia să facă ceva în viaţa lui, în domeniul medicinei. Iniţial voia să facă cercetare, orice făcea i-a plăcut".
Femeia a adăugat că înmormântarea va avea loc în Canada.
"Pe Andrei îl vom înmormânta aici, în Canada, deoarece aici a crescut de când avea 8 ani", a spus ea.

Sora lui Andrei, Alexandra, a povestit că a vorbit cu fratele ei chiar înainte de a se îmbarca: "Era atât de entuziasmat de vacanţă. Era foarte bucuros. Era un om care iubea viaţa, voia să schimbe lumea şi de asta a ales să fie medic".

"Tot nu-mi vine să cred că nu mai este. Era cel mai amuzant om pe care l-am cunoscut, putea să râdă de orice, în special de mine. E fratele meu mai mic, dar mereu eu am fost de fapt sora lui mai mică. Era un om minunat.
Am aflat când un coleg de şcoală mi-a scris pe Facebook dacă ştiu, dacă ei erau în acel avion. Când am văzut ştirea la televizor am crezut că este vorba de celălalt avion malaysian. Urăsc să vorbesc despre el la trecut, e atât de ciudat"
, a povestit sora tânărului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod