Michi de la Şuie Paparude, din nou în stare gravă: A fost operat pe cord

Mihai Câmpineanu, membrul trupei Şuie Paparude, a fost din nou operat, la doar trei luni de când şi-a reluat activitatea. El a suferit o intervenţie pe cord deschis, la o clinică din Bucureşti.

Trupa ar fi trebuit să susţină un concert duminică, la Bistriţa, dar spectacolul a fost anulat pe ultima sută de metri, anunță ziarul Adevărul.

"E grav, astăzi a fost operat pentru a doua oară, pe cord. Sperăm şi noi să îşi revină, se pare că a cam forţat în ultima vreme, foarte multe concerte. Azi trebuia să cânte la Arad, mâine la Timişoara, duminică la Bistriţa. Le-am luat bilete la avion pentru duminică după-masă, aveam maşina pregătită să-i aducă la Bistriţa", a declarat Florin Chereji, unul dintre organizatorii Basm Festival, unde ar fi trebuit să urce pe scenă Suie Paparude.

Mihai Câmpineanu a suferit un atac de cord la sfârşitul anului trecut, după un concert susţinut la Timişoara.

El a fost în comă, iar medicii au fost rezervaţi în privinţa recuperării sale. După recuperare, Michi și-a reluat activitatea, dar concertele i-au afectat starea de săbătate.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod