Cei mai tari părinţi: Vor să vândă tot ce au ca să-şi plimbe copiii în jurul lumii

Doi părinţi din Ţara Galilor sunt pe cale să renunţe la tot ce au pentru a-şi duce copiii într-o călătorie în jurul lumii.

Clare Fisher şi soţul ei, Ian, fac asta pentru că vor să descopere ţara perfectă în care să trăiască. Când o vor găsi, se vor stabili acolo.

Clare are 31 de ani, iar Ian are 28. Sunt din Porthcawl, o localitate din Ţara Galilor, şi au dat deja anunţuri că vând tot ce au, inclusiv maşina, pentru a porni la drum prin lume. Cei doi au o fetiţă, Maddison (3 ani) şi un băieţel, Kallan (5 ani), pe care îi vor scoate de la grădiniţă ca să-i ducă să cunoască lumea.

"După un deces în familie ne uitam unul la altul într-o zi şi ne întrebam: de ce să n-o facem?.

Noi oricum călătorim destul de mult ca familie, de trei ori pe an când este posibil, ne-am întors recent din Dubai. Ne place să călătorim şi să facem planuri de drum. Nu există limită de timp sau de distanţă", a declarat Clare. "Când le-am spus prima oară familiei şi prietenilor, nu au fost prea încântaţi. Dar cei mai mulţi s-au bucurat pentru noi şi au spus că le va fi dor de noi", a adăugat ea.

Cuplul galez vrea să îmbine utilul cu plăcutul, să se bucure de această călătorie, dar să-şi ajute şi copiii să înveţe în mod direct o mulţime de lucruri despre lumea în care cresc, să cunoască experienţe, locuri şi oameni noi.
Până atunci, e nevoie de o organizare foarte bună. "Am planificat locurile prin care vom trece în primele opt luni, apoi ne vom întoarce să ne vedem rudele şi vom pleca din nou. Aş vrea să mergem prin toată lumea şi nu avem un termen până la care să ne întoarcem. E posibil să rămânem în locul care ne va plăcea cel mai mult", a spus Clare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod