poliţişti copil

Ce i-au făcut poliţiştii unei femei care a condus beată, cu copilul în mașină

Poliţiştii din West Virginia, SUA, au arestat o femeie care conducea în stare de ebrietate, cu un copil neîngrijit în maşină. Agenţii l-au luat pe micuţ la secţie, i-au făcut baie în chiuvetă şi s-au jucat cu el. Femeia riscă înschisoarea.

Ofiţerii de poliţie au fost şocaţi când au văzut că femeia băuse şi conducea maşina în care se afla şi copilul ei. Băieţelul în vârstă de un an era murdar, pentru că vomitase, şi nu se afla într-o stare prea bună.

Agenţii au arestat-o pe femeia iresponsanbilă, apoi au luat copilul şi l-au dus la secţie, unde l-au îngrijit cum au putut mai bine: i-au făcut baie într-o chiuvetă pe care au umplut-o cu apă şi cu spumă, s-au jucat cu el şi i-au găsit şi o jucărie, un ursuleţ de pluş, cu care el s-a împrietenit imediat.

Poliţiştii au avut grijă de băieţel până la sosirea celor de la Protecţia Copilului, scrie ziarul local Bluefield Daily Telegraph.

copil

"Am făcut o arestare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Băieţelul de un an era pe bancheta din spate, acoperit de propria vomă. Automobilul a fost imobilizat, iar noi am preluat copilul"
, a declarat B.R. Wood, poliţist la detaşamentul din Princeton. "Băiatul a fost grozav. Ne-a salutat când au venit cei de la Protecţia Copilului şi l-au luat", a adăugat agentul.

bebe

Copilul nu se simţea bine când a fost găsit de poliţişti şi era îmbrăcat cam subţire pentru vremea din acea zi.

După ce i-au făcut baie, poliţiştii l-au înfăşurat într-un prosop şi s-au jucat cu el. Ursuleţul l-a făcut fericit, băieţelul simţindu-se în largul lui.

Potrivit publicaţiei citate, micuţul a fost dat în plasament temporar, sub observaţia Protecţiei Copilului. Mama lui a fost pusă sub acuzare şi va fi judecată pentru conducere în stare de ebrietate cu un minor la bord, o circumstanţă agravantă care îi poate aduce o pedeapsă de până la un an de închisoare şi o amendă de 1.000 de dolari.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod