O fetiţă zâmbeşte ocrotită de mănuşile tatălui ei mort. Imaginea emoţionantă care a cucerit internetul

O fetiţă a fost fotografiată dormind fericită, ocrotită de mănuşile şi de casca de motociclist a tatălui ei, care a murit cu o lună înainte de naşterea sa.
O fotografie cu o fetiţă în vârstă de numai trei săptămâni, în care ea doarme zâmbind, cuprinsă de mănuşile de motociclist ale tatălui său a produs un val uriaş de emoţie pe reţelele de socializare, fiind apreciată de peste şapte milioane de oameni.
Din păcate, imaginea nu este doar adorabilă, ci are şi o poveste tristă, care i-a impresionat pe internauţii din toată lumea: mănuşile îi aparţin lui Hector Daniel Ferrer Alvarez, din Florida, care a murit tragic în aprilie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Tatăl ei iubea motocicletele. Întotdeauna purta echipament de protecţie. Vroia să se simtă în siguranţă. Nu-şi permitea niciun risc, ştiind că fetiţa lui era pe drum. Dar n-a apucat s-o ţină în braţe.
Viaţa lui a fost luată cu doar o lună înainte ca ea să se nască, de cineva pe care el îl considera prieten"
, a scris pe Facebook fotografa Kim Stone. "Se spune că îngerii le vorbesc bebeluşilor atunci când ei zâmbesc în somn. Cred că ar putea fi adevărat", a adăugat ea.

Kim a povestit că a ajuns să facă şedinţa foto cu micuţa Aubrey întrucât bunica acesteia este vecina sa: "Fac des poze de genul ăsta, dar acum am avut nevoie să mă rog înainte de şedinţă. Bunica a făcut rezervarea în numele fiicei ei. Mama fetiţei e o femeie drăguţă şi devastată. A vrut să folosesc echipamentul de protecţie al soţului său, ceva ce el iubea."

"Am făcut această poză. Este bună, dar nu-i perfectă.
Am distribuit-o pe reţelele de socializare cu permisiunea mamei şi... a devenit virală"
, a povestit autoarea fotografiei.

Kim Stone a spus că imaginea a fost văzută de şapte milioane de oameni şi a primit peste 130.000 de like-uri. Kathryn Seable Williams, mama micuţei Aubrey, i-a spus că va face o captură de ecran şi o va printa pentru a arăta ce impact a avut Hector după ce a plecat din această lume. "Fiecare om care se roagă înseamnă o greutate mai mică pe care eu trebuie să o duc... e încă o părticică din liniştea pe care o am şi o lacrimă mai puţin pe care eu o vărs", i-a mărturisit ea fotografei.

Pe pagina de pe platforma de ajutor GoFundMe, înfiinţată pentru susţinerea familiei, se scrie că Hector, care avea 25 de ani, privea cu încredere spre schimbările care urmau să apară în viitorul său: "Şi-a împărtăşit pasiunea pentru motociclete cu logodnica sa şi plănuiau excursii cu familia pe motoare după ce Audrey ar fi crescut destul de mare pentru asta.
Mereu purta echipament de protecţie pentru că era obsedat de siguranţă şi dorea să fie un bun exemplu."


Circumstanţele morţii lui Hector nu sunt clare, iar pagina care este dedicată sprijinirii familiei sale nu prezintă detalii în acest sens. "Nu concepea să-şi asume vreun risc, cu o fetiţă care urma să vină pe lume şi cu Regina lui alături. Din nefericire, lui şi familiei sale le-au fost interzise acest viitor când cineva pe care el îl considera prieten i-a luat viaţa, cu o lună înainte ca Aubrey să se nască", se arată pe GoFundMe.

"Acum Aubrey şi mama sa, Kathryn, trebuie să-şi ducă împreună vieţile lor şi să depăşească greutăţile zilnice fără el, şi să facă faţă pierderilor financiare care însoţesc această schimbare din viaţa lor", se scrie în apelul pentru donaţie.

Fotografia în care adorabila Audrey doarme fericită între mănuşile tatălui ei a sensibilizat oameni de pe tot globul şi există speranţe că donaţiile care vor fi făcute vor fi îndeajuns pentru a o ajuta pe mama sa să o crească în condiţii bune.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod