Zambetul mai alb, mai stralucitor!

Vrei sa captezi atentia celor din jur cu o imagine indrazneata si deosebita? In acest sezon, poti avea un zambet mai alb, mai stralucitor, incercand noul sistem premium de la Blend-a-med si Oral-B 3D White Luxe.
Noul Blend-a-med 3D WHite Luxe a fost special conceput pentru a oferi un zambet alb stralucitor, prin indepartarea pana la 90% a petelor, in doar 14 zile, la periajul regulat cu Oral-B 3D White Luxe.

Pasta de dinti, Blend-a-med 3D White Luxe, ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in             compozitia produsului:
  • mai multe particule speciale de silice, pentru o indepartare mai eficienta a petelor de suprafata;
  • concentratie crescuta de pirofosfati care intervin in indepartarea si prevenirea formarii petelor;
  • agenti de spumare si surfactanti combinati astfel incat sa ofere o curatare deosebita; spuma este mai densa si adera mai puternic la suprafetele dentare.


Noua pasta de dinti Blend-a-med este disponibila in 3 variante:

1.
Glamour

Formula care ofera un zambet fascinant, cu dinti mai albi si mai stralucitori in numai 14 zile, impiedicand aparitia depunerilor de tartru;

2. Anti-Tobacco
Formula intensiva care inlatura petele exterioare si albeste dintii in numai 14 zile. Ofera, de asemenea, o senzatie extraordinara de prospetime pentru fumatori.

3. Sensitive
Formula specializata care ofera un zambet stralucitor, calmand sensibilitatea dintilor. Acest produs contine, in plus, nitrat de potasiu, un ingredient testat clinic, care ajuta la prevenirea sensibilitatii dintilor.


Periuta de dinti Oral-B Vitality 3D White Luxe


Este o perie electrica, prevazuta cu un capat special de albire.
Folosind-o impreuna cu pastele de dinti Blend-a-med 3D White Luxe, veti putea indeparta pana la 90% din pete, in doar 14 zile.

Indiferent de sezon, noul sistem Blend-a-med si Oral-B 3D White Luxe iti ofera acum posibilitatea de a fi in tendinte, accesorizandu-te cu cea mai de pret bijuterie: dintii albi stralucitori!\\\


Pret:
Blend-a-med 3D White Luxe: 11,9 ron
Oral-B Vitality 3D White Luxe: 64,9 ron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod