"The French Dietetic Secret" - biscuiti rafinati, 100% naturali

Nutrition & Sante, producator de produse dietetice si alimentatie bio, lanseaza si in Romania gama de biscuiti "The French Dietetic Secret by Gerble", in dorinta de a oferi consumatorilor produse de calitate superioara, din ingrediente 100% naturale.
Ne-am intrebat adesea de ce francezii, si in special frantuzoaicele nu se ingrasa, desi iubesc atat de mult mancarea... Raspunsul se regaseste in legatura stransa dintre francezi, mancare si placere si alegerea constanta a calitatii, autenticitatii si varietatii in detrimentul cantitatii. Acesta este asa numitul Paradox Francez, despre care s-au scris carti de mare rasunet (French Women Don't Get Fat - Mireille Guiliano).

Nutrition & Sante captureaza esenta acestui paradox francez in noua gama "The French Dietetic Secret by Gerble".
Gerble, marca cu traditie de peste 30 de ani in Franta, a fost recent votata de frantuzoaice drept marca preferata de dietetice.

Acum Gerble dezvaluie si in Romania secretul dietei franceze printr-o selectie rafinata de biscuiti dietetici, din ingrediente 100% naturale, fara conservanti sau coloranti, cu continut scazut de zahar, sare si grasimi. Biscuitii sunt fabricati exclusiv din faina netratata in timpul prelucrarii. Pentru un plus de vitalitate biscuitii sunt imbogatiti cu Magneziu - esential pentru sistemul nervos si muscular, Vitaminele B1, PP - pentru o inima si un sistem digestiv sanatoase si E - vitamina cu puternice proprietati anti-oxidante.


Disponibili in trei variante (Cioco-Coco, Musli-Caise si Miere-Portocale), biscuitii "The French Dietetic Secret" combina beneficiile cerealelor integrale cu ingrediente savuroase precum nuca de cocos, fructele uscate sau mierea si se adreseaza celor ce doresc sa aiba grija de sanatatea si silueta lor, in acelasi timp nerenuntand la micile placeri culinare de zi cu zi.

Concernul se afla deja la a doua lansare pe piata locala, dupa introducerea cu succes in 2007 a primei game de produse pentru controlul greutatii - Gerlinea.

Pret: 7,5 ron
Disponibil in supermarket
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod