Somerset: pentru o piele pe care sa o poti saruta cu placere

Compania Somerset este specializata in crearea de produse de ingrijire a pielii barbatilor, reprezentata de uleiuri pentru barbierit, geluri de barbierit si gama de ingrijire a pielii (creme, scrub pentru fata, balsam etc).
Linia de ingrijire uleiuri de la Somerset cuprinde 4  produse:

Ulei de barbierit extra senzitiv reparator (piele sensibila), special conceput pentru persoanele cu o piele sensibila si dedicat celor nevoiti sa se rada mai des; hidrateaza si protejeaza pielea. Contine: Aloe Vera, ulei de jojoba, ulei de seminte de macese ciliene, bisabolol brazilian si extras de musetel.

Ulei de barbierit original revigorator (piele normala), special conceput pentru persoanele cu piele si fir de par normal; hidrateaza si portejeaza pielea.
Ingrediente: Aloe Vera, levantica frantuzeasca, rosmarin, tea tree, scortisoara, borage, bisabolol brazilian organic si extras de musetel.

Ulei de barbierit pentru “fir de par gros” cu efect protector (toate tipurile de piele), este special conceput pentru persoanele cu fir de par gros, greu de barbierit si dedicat celor nevoiti sa se rada mai des; hidrateaza si protejeaza pielea. Ingrediente: ulei de levantica frantuzeasca, tea tree, scortisoara, peppermint, eucalipt, musetel, borage, bisabolol brazilian organic si extras de musetel.

Ulei de barbierit pentru uzul feminin, special conceput pentru aplicarea pe picioare, subrat si zonele intime ale femeilor; hidrateaza si protejeaza.
Contine Aloe Vera ce are rolul de a repara, hidrata si reviatliza pielea.

Pielea trebuie umezita, se pun 3 pana la 5 picaturi de ulei in palme, se maseaza, se asteapta putin pentru ca cele 7 uleiuri esentiale sa inmoaie barba, dupa care se foloseste aparatul de ras. Se clateste  bine si se aplica solutia de dupa barbierit doar daca se doreste, altfel nu este necesar. Se poate folosi si pentru barbierit cu aparat electric: se pun  3-5 picaturi in zona dorita, se asteapta minim 30 de secunde pentru ca uleiul sa penetreze si sa inmoaie, dupa care se barbiereste.
Aparatul se clateste cu apa calda si sapun.

Produsle liniei Somerset se gasesc in lanturile de farmacii si magazinele specializate de produse cosmetice.

Pret recomandat 18 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod