QUIXX® – respiră cu tot nasul

Berlin-Chemie lansează QUIXX®, soluția nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX® se prezintă sub formă de spray nazal hipertonic, ce conține minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Berlin-Chemie lansează QUIXX®, soluția nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX®  se prezintă sub formă de spray nazal hipertonic, ce conține minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Nasul este calea de acces către căile respiratorii. Mucoasa nazală, atunci când este intactă şi optim hidratată, este o barieră eficientă care protejează căile respiratorii de contaminarea prin inhalare de poluanți și microbi.

QUIXX®  curăță în mod activ căile nazale și reduce edemul mucoasei nazale în răceală, gripă și alergii.

Nasul trebuie să fie îngrijit special în această perioadă, iar irigarea cu QUIXX®, soluţie hipertonică pe bază de apă oceanică bogată în minerale şi oligoelemente este o metodă eficientă pentru a reface mucoasa nazală.

QUIXX® este potrivit pentru îngrijirea mucoasei nazale, soluţia hipertonică curăţând eficient și eliberând cavitatea nazală. QUIXX® este recomandat pe durata sezonului rece, ajutând la refacerea mucoasei nazale atunci când ne confruntăm cu congestii datorate gripelor de sezon.

Spray-ul QUIXX® poate fi folosit fără riscuri, atât de adulți, de gravide și femeile care alăptează, cât și de sugari cu vârsta de 6 luni şi peste.

QUIXX® acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la hidratare şi curăţare până la prevenirea şi decongestionarea nasului înfundat.
Pentru mai multe informații despre îngrijirea corectă a căilor nazale, accesați site-ul www.quixx-nazal.ro.


Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod