Premieră în România: intervenție chirurgicală în stomatologie, fără tăieturi și disconfort!

Dacă îți dorești să repari complet dantura cu implanturi și visezi să o faci evitând zilele pe care ar trebui să le petreci fără dinți, tăieturile și întreg disconfortul, poți să faci o intervenție chirugicală care poate avea loc fără tăieturi, umflături și alte traume provocate de o operație clasică.
În premieră în România, Clinica 32 din capitală îți oferă implantul dentar printr-o tehnică stomatologică digital și în numai trei zile se parcurg toate etapele necesare, pentru un zâmbet perfect și o intervenție chirurgicală ghidată, fără traume: tomografie computerizată, planificare virtuală, print 3D al ghidului pentru înserarea implantului, bonturi finale de zirconiu, dinți provizorii si montarea propriu-zisă. După perioada de integrare, se face coroana de porțelan, finală.
 
Costul implantului realizat prin tehnica digitală se încadrează în prețul unui implant oarecare (în jurul sumei de 3.000 de lei) și include bontul final de zirconiu.
În cazul în care locuiești în afara Bucureștiului nu trebuie să-ți faci griji în privința cazării. Clinica 32 oferă cazare la un hotel de 4* în capitală. Programările se pot face și online www.clinica32.ro/shop-online
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod