Rimmel London prezintă noua Mascara 24HR Supercurler

Trucurile de înfrumusețare nu mai sunt o noutate pentru tine, dar acum e timpul să faci cunoștință cu o inovație în materie de gene!
Poți spune adio ritualurilor complicate de curbare a genelor cu noul 24HR Supercurler  Volume & Curl Mascara, o mascara revoluționară de la Rimmel London ce curbează genele instant. Crează un volum de durată, ultra-curbat, cât ai clipi. Cleștii de întors genele sunt de domeniul trecutului!

24HR Supercurler Mascara: Mascara și Ondulator de Gene 2 în 1

Ai încercat foarte multe ondulatoare de gene, dar ți-ai smuls, ciupit, rănit genele și pleoapele … Ai încercat și alte mascara cu efect de ondulare, dar nu au rezistat … Descoperă acum noul volum push-up care nu te va dezamăgi!

24HR Supercurler Mascara este prima mascara ce conferă volum cu proprietăți de curbare, ce oferă un efect dramatic, ce rezistă până la 24h… Genele sunt ondulate și pline de volum, demonstrând, o data pentru totdeauna, că genele curbate sunt super-sexy! 

Noua formulă patentată a mascarei Rimmel are la bază un polimer cu efect de curbare intensă, ce conferă genelor un aspect curbat timp îndelungat.
Genele sunt vizibil curbate, pline de volum și menținute timp de 24h. Bucură-te de gene curbate instant și ridicate fenomenal la 90 de grade – vei vedea transformarea pe măsură ce aplici mascara, și genele tale se vor așeza într-un onduleu perfect. Spectaculos!

24HR Supercurler Mascara  are o pensulă curbată ce se mulează perfect pe conturul ochiului, asigurând o aplicare ușoară și precisă. Fibrele pensulei ridică genele în mod inteligent de la rădăcină și extind efectul de geană plină până la fiecare vârf, construind gene pline, definite, cu mult volum. Folosește mascara ca atare sau ca și topcoat peste mascara ta favorită Rimmel pentru a conferi genelor o extra curbare.
 

O super mascara cere un look super-cochet. Ambalajul de un violet intens are un design atrăgător cu linii arcuite gravate ce sugerează efectul de ultra-curbare. Pe recipient, numele Supercurler este scris cu un font îngroșat, ce își mărește vizibil dimensiunea, ce se intersectează cu un design vălurit ce semnifică o pereche de gene pline, curbate – într-un stil roz-auriu spectaculos. Ochiul desenat pe sticlă și pe ambalajul ce-o acompaniază explică exact cum funcționează produsul.

Vreți să vedeți efectele dramatice ale acestui ondulator de gene și mascara 2 în 1? Urmăriți Campania publicitară print și TV ce o are ca protagonist pe modelul international Kate Moss, utilizând super-ondulatorul mascara de la Rimmel.
Urmăriți-o pe Kate așa cum nu ați mai văzut-o niciodată și convingeți-vă cum puterile super-ondulatoare ale mascarei sfidează legile gravității și curbează totul în sus, sus, tot mai sus, într-un onduleu fără limite!

Este timpul să dezlănțui puterea onduleurilor! Creează gene atrăgător de curbate, ce-ți taie respirația, cu noul  Rimmel 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara. Get the London look.   

Preț de vânzare recomandat: 35,9 lei

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod