PERSEN® - FARA NERVI, FARA STRES

De cele mai multe ori, munca, oboseala, traficul din oras sau agitatia din jur fac ca linistea ta interioara sa fie tulburata, sa simti ca nu poti face fata stresului de la birou, muncii de acasa si oboselii acumulate.
De cele mai multe ori, munca, oboseala, traficul din oras sau agitatia din jur fac ca linistea ta interioara sa fie tulburata, sa simti ca nu poti face fata stresului de la birou, muncii de acasa si oboselii acumulate. Nu lasa ca toate acestea sa te darame! Trebuie sa ajuti organismul sa faca fata, sa actionezi cu mult calm in fata problemelor…

Esti extrem de stresata si agitata, nu te poti concentra, nu dormi din cauza grijilor si toate iti ies pe dos? Te ajuta Persen® …

Sandoz Pharma a creat Persen®, medicament 100% din extracte din plante, ce te ajuta in rezolvarea in liniste a problemelor datorate stresului sau surmenajului.
Persen® este un medicament din plante cu efect “tranchilizant” usor.
Se administreaza in forme usoare de surmenaj mental, agitatie, excitabilitate si insomnie.

Formula 100% naturala contine extracte din:

  • radacina de valeriana
  • frunza de roinita (melisa) si
  • frunza de menta.
Radacina de valeriana  amelioreza simptomele de nervozitate cum ar fi agitatia, iritablitatea, surmenajul.
Frunzele de melisa au efect carminativ (de eliminare a gazelor intestinale) si sedativ, iar menta se utilizeaza traditional impreuna cu radacina de valeriana si are rolul de a regla tranzitul intestinal.
Persen se gaseste in lanturile de farmacii in doua forme: Persen drajeuri si Persen Forte si poate fi utilizat de de catre toti adultii si adolescentii cu varsta de peste 12 ani.


Pretul recomandat de vanzare:

  • Persen drajeuri, cutie 40 drajeuri – 10,87 RON
  • Persen Forte, cutie 20 capsule – 14,11 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod