Pasta de tomate Olympia fara conservanti

Probabil v-ati intrebat de multe ori de ce mancarea pe care ati gatit-o este prea sarata, are un gust ciudat, nu este "colorata" indeajuns sau folositi mult prea multa pasta de tomate pentru a obtine gustul dorit.
Pentru a preintampina toate aceste probleme, gama Olympia vine in ajutorul dumneavoastra cu un produs de calitate superioara, natural, fara conservanti si fara aditivi, fara adaos de sare sau zahar: pasta de tomate concentratie 28-30%. "Secretul" consta in pasta de tomate utilizata.

Pasta de tomate Olympia garanteaza gustul rosiilor coapte pe camp la soare, ambalat intr-un mediu steril, cu un continut sporit de antioxidanti naturali, betacaroten, potasiu, vitaminele C si E.

Conform cercetarilor stiintifice ale TPWC (Tomato Products Wellness Council www.tomatowellness.com) preparatele din rosii reduc riscul bolilor cardiovasculare, ale diabetului si obezitatii. Incercati si folositi Pasta de tomate concentratie 28-30% Olympia, fara adaos de sare si conservanti ca baza neutra pentru orice tip de mancare ce va ofera un gust extraordinar, natural.

Cititi eticheta atent pentru a sti ce cumparati cu adevarat! Tratati cu respect sanatatea
dumneavoastra!

Ambalaj economic: 720g
Pret: 6.43 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod