Lamia Beligan, în rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism!

Lamia Beligan, singura actriță română care a adus-o la viață pe Vivien Leigh prin piesa „Ultima conferință de presă‟, va juca în data de 2 aprilie 2017, de la ora 19:00, la Teatrul Excelsior, rolul carierei sale, pentru copiii cu autism ai centrelor Asociației de Terapie Comportamentală Aplicata – ATCA. Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, ATCA, în parteneriat cu Teatrul Excelsior și Primăria Municipiului București, prin intermediul generozității Lamiei Beligan, organizează o reprezentație unicat a spectacolului „Vivien Leigh.
Ultima conferință de presă‟.

Lamia Beligan, care îi dă viață într-un fel absolut tulburător celebrei actrițe Vivien Leigh în spectacolul „Ultima conferință de presă‟, va juca, în data de 2 aprilie 2017, orele 19:00, la Teatrul Excelsior, rolul carierei ei, din inimă pentru inima copiilor cu autism ai centrelor Asociației de Terapie Comportamentală Aplicata – ATCA.  „Acest spectacol în care am investit toată puterea, sensibilitatea și dragostea mea, îl donez din suflet acestor copii aflați în suferință care au atât de mare nevoie de suportul nostru.‟, a declarat Lamia Beligan.

Supranumită „Viv, the world's darling‟, a fost Scarlett cea de neuitat din „Pe aripile vântului‟, sfâșietoarea Blanche din „Un tramvai numit dorință‟ și îndrăgostita înflăcărată, gata să riște totul pentru a-l cuceri pe bărbatul iubit, Laurence Olivier.  În seara de 2 aprilie, pentru voi, Vivien retrăiește acea perioadă magică a Hollywoodului și vă oferă cu umor, dragoste și fragilitate acest moment de intimitate care a fost ultima ei conferință de presă.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor ajuta cei 110 copii cu autism ai centrelor ATCA să-și continue terapia atât de necesară lor,  pentru o viață în condiții mai bune.
Terapia este vitală pentru copiii cu autism și este aproape un lux pentru majoritatea părinților. Fiecare copil are personalitatea lui, calități și slăbiciuni, astfel că, doar cu răbdare și perseverență se pot obține rezultate care să îmbunătățească viața unor astfel de copii. Biletele puse în vânzare costa de 30 de lei și se pot procura atât pe site-ul ATCA, la adresa http://atca.ro/donatii/, cât și cu jumătate de oră înainte de reprezentație, la intrarea în Teatrul Excelsior.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod