V for VINTAGE - Locul de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi vintage

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectați de juriul format din Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage). În cele două zile de târg descoperi colecţiile de toamnă-iarnă şi colecţii capsulă dedicate ale designerilor ediţiei.

Peste 10 colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate. Două zile de shopping alternativ pentru comunitatea oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.


Așa cum şi-a obișnuit publicul, V for VINTAGE prezintă şi la această ediţie un spaţiu creativ dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații.

Pentru că V for VINTAGE reprezintă de aproape 10 ani un motiv de întâlnire pentru antreprenorii din domeniul frumosului, în ediția din această toamnă si-au propus să ne susţina designeri în drumul lor către un antreprenoriat de succes.
Tema ediției #19 este Antreprenoriatul în domeniul frumosului, iar la târg expun tineri designeri care se întâlnesc pentru prima dată cu publicul față în față, precum și designeri a căror activitate ia amploare și se dezvoltă ca un business de succes.

Program: Sâmbătă 11 noiembrie: 11.00 – 20.00; Duminică 12 noiembrie: 11.00 – 20.00; Grand Hotel du BOULEVARD, bd. Regina Elisabeta nr. 5. Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod