Totul despre Romanian Fashion Philosophy FW 18|19



Cea de-a treia seară de eveniment a fost deschisă de MINELI, aducând în fața publicului present coilecția aniversară “10” prin care a celebrat cei 10 ani de activitate în universul pantofilor.
Promisiunea pe care o face Mineli rămâne neschimbată chiar și după 10 ani: reinterpretarea celor mai noi tendințe și celebrarea frumosului în fiecare zi.
Primăvara este unul dintre cele mai imprevizibile anotimpuri în ceea ce privește ultimele tendințe, astfel cea mai nouă colecție semnată Mineli a gravitat în jurul mai multor trenduri masive precum: imprimeurile florale, botinele tip șosetă din neoprene, logo-urile imprimate și detaliile prețioase.

Ebeka, brandul Alexandrei Nicolau, a înveselit atmosfera cu o prezentare de branduri de lux dedicate copiilor.

Nume de referință în moda românească, Rita Mureșan lansează constant colecții unicat din 1997, atât în țară cât și în străinătate.
De data aceasta, Rita a adus în premieră la Romanian Fashion Philosophy o colecție unicat, inspirată din portul tradițional. Piesa în jurul căreia a fost realizată colecția este ia de Breaza, la anumite ținute lucrându-se și 7 luni.

Ana Radu și Celebrity Skins-au constituit în următorul moment al serii.  Dacă Ana Radu a impresionat prin rochiile de seară deosebite, creatorul de modă grec a revenit la Romanian Fashion Philosophy cu Chaotic Glamour, o colecție haute couture ieșită din tipare. De altfel, Dimitris Strepkos, fondatorul brandului Celebrity Skin, a fost aplaudat in picioare minute în șir la finalul prezentării.

Designerul casei Regale a Olandei, Addy van den Krommenacker, a adus la București o colecție inspirată din perioada romantic a începutului de secol 20.
Addy a folosit materiale speciale, cum ar fi organza fil coupé, organza devorée, tafta de mătase, brocada de mătase și un material nou special fabricat din guta de pescuit. “Cu colecția mea vreau să creez femeia elegantă supremă, care are încredere de sine, își alege propria cale în viață și se simte confortabil în ținuta ei în orice moment al zilei”, spune Addy van den Krommenacker.



“Poison” este a zecea colecție de haine de lux a creatoarei de modă romano-americană Alexandra Popescu-York. Aceasta colecție are autonomie proprie și un iz gotic. “Poison” se dorește a fi o colecție cu impact puternic la public, un spectacol de forme și culoare, ca toate celelalte colecții ale Alexandrei lansate la New York.

Toate piesele sunt unicat, mottoul creatoarei fiind “Make art-fashion, nu fast-fashion”.

Atelier Duchesse propune o colecție de rochii de seară inspirată din eleganța și grația ținutelor purtate de reprezentantele caselor regale în secolele trecute. Creațiile se remarcă prin simplitate și rafinament, fară însă a epata. Pentru confecționarea lor au fost folosite materiale prețioase precum taftaua duchess, matasea naturală, broderii 3D accesorizate manual și dantela de Calais. Rochiile prezentate îmbină discret stilul aristocrat cu tendințele actuale, conferindu-le purtătoarelor eleganța și preemintența unei adevarate prințese moderne.

Cel mai așteptat moment al celei de-a patra ediții a Romanian Fashion Philosophy a fost prezentarea colecției designerului rus Yulia Kosyak.
Talentata creatoare de modă a adus la București, în premieră, colecția intitulată Phoenix 21, care a fost creată special pentru acest eveniment de modă.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod