Totul despre Romanian Fashion Philosophy FW 18|19


Colecția Etelle – La Vie en Vogue este despre femeia cosmopolită, activă, actuală, pasionată de modă și trenduri, femeia ce nu se desparte niciodată de rochia sa. Taftaua prețioasă, dantela senzuală, matasea fină, franjurile îndrăznețe și voalurile de mătase au compus această colecție unicat.La Vie en Vogue este un must-have pentru femeia actuală ce poate asorta oricând o rochie transparentă, romantică, senzuală și eterică la o geacă de piele grunge sau punk-rock.

Noar a adus publicului „Vibrations of Joy”, o colecțiecare vorbește despre stări de spirit și simțuri, despre atingeri tandre și mângâieri fine ale unor materiale atent alese cu accent pe natural.

Ținutele urmăresc ca prin contactul cu deținătoarele lor să le energizeze, să le potențeze la exterior personalitatea și să le învăluie pe parcursul zilei într-un aer de bucurie, în dorința de a experimenta și a se bucura de soarele specific lunilor de primăvară-vară
Colecția se deschide cu articole din materiale ușoare, fluide, în culori pastelate ce descriu fragilitatea și inocența. Pe parcursul colecției se  relevă stări multiple și complexe pentru ca, în final, aceasta să fie încheiată cu piese în culori puternice, marcând trăiri profunde.

Proiectul IE CLOTHING a apărut din dorinţa de a reda una dintre frumuseţile incontestabile autohtone, şi anume portul tradiţional românesc și este format din Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, absolvente ale Universitatii Nationala De Arte, Bucuresti, sectia Modă.
Conceptul se bazează pe reamintirea tradițiilor și obiceiurilor de pe teritoriul autohton.

Designerul spaniol Maria Lafuente a adus la București colecția haute couture Sororidad, în fapt un manifest pentru crearea unei societăți în care interesele, nevoile și prioritățile femeilor și bărbaților sunt evaluate în mod egal și unde diversitatea grupurilor este recunoscută și respectată. Colecția Mariei Lafuente a fost realizată cu materiale eco, cu un consum redus de apă și mai puține emisii CO2, asigurând condiții sociale și o muncă decentă și a fost realizată utilizând materiale rezultate din reciclarea anvelopelor autoturismelor.

Ioana Călin și Bella Couture s-au constituit în următorul moment al serii.
Colecția de rochii de mirese INFINIT sună cam așa: “e atunci când două suflete se întâlnesc…se privesc...și stiu că de aici încolo nimic nu va mai fi la fel! În privirile lor s-a născut infinitul”. Despre asta vorbesc noile creații L’Atelier Ioana Călin, despre scânteia dintre doua suflete care deschide Universul!
Cristalele, perlele, dantela chantily, taftaua, tulle-ul.Toate îmbinate într-o simfonie perfectă a farmecului feminin! INFINIT- ne transpune într-o altă dimensiune, aceea a iubirii care nu se poate reda în cuvinte, ci doar în simțuri!

Geanta este accesoriul nelipsit fiecărei ținute iar o geantă din piele naturală denotă eleganță si rafinament. Brandul italian MAVARO ne-a încântat cu o colecție pentru femei și bărbați de genți cu un stil inconfundabil, casual, elegant și business.
A ieșit în evidență atenția deosebită pe care brandul Mavaro o acordă detaliilor, gențile purtând semnătura Georgetei Furdui remarcându-se prin designul tineresc și culorile vesele.

Seara a fost încheiată apoteotic de designerul jamaican Carmichael Byfield, care a adus la București o colecție inspirată din anii '60 (Punk Rock).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod