Tommy Hilfiger a inaugurat un nou magazinTommy Hilfiger Kids

Invitații speciali și copiii acestora au sărbătorit începutul toamnei în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Tommy Hilfiger Kids din Bucureşti, din data de 27 septembrie, 2017. Situat în Bucureşti Mall Vitan, la parter, acesta este cel de-al doilea magazin dedicat articolelor pentru copii. La același nivel se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear; Împreună, cele două magazine au o suprafață de 257 de metri pătrați.
La eveniment au luat parte personalități din lumea modei și celebrități: Anca Serea (TV anchor and the host of the event), Cerebel (singer, TV host), Amalia Enache (TV anchor), Oana Botezatu (blogger), Luana Danet (EIC Viva), Diana Tofan (EIC Glamour), Gabriela Atanasov (blogger), Cristina Stanciulescu(blogger & celebrity PR), Marta Usurelu (EIC Biz), Silvia Cristescu (blogger), Cristina Craciun (fashion editor ELLE magazine), şi, bineînţeles, copiii.
Oaspeții au fost invitați să participe la o sumedenie de activități antrenante; copiii s-au fotografiat la cabina personalizată Tommy Hilfiger, primind drept suvenir fotografii Polaroid.
Cerebel și echipa sa de vrăjitori kendama au făcut demonstrații uimitoare și au încurajat copiii să-și arate propriile abilități. DJ Raul Martin a asigurat muzica, iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade, avioane şi păianjeni în cadrul unui workshop unde au interacționat cu animatori profesioniști. Activităţile au avut loc în spațiul din faţa magazinului, într-un decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu stele şi baloane personalizate cu logo-ul brandului.
La finalul evenimentului, micuţii au primit în dar rucsace Tommy Hilfiger.  

Seara a fost îndulcită de un colorat candy bar şi, într-un stil autentic american, un stand de popcorn a stat la dispoziţia invitaţilor.  În incinta magazinului, decorul reflectă un mix de elemente esențiale design-ului Tommy Hilfiger, cu o notă cool pentru copii. Aici se găsesc articole vestimentare pentru copii, de la  nou-născuți până la vârsta de 16 ani. Magazinul prezintă noua colecție pentru copii Tommy Hilfiger Kids Toamnă/Iarnă 2017, The American Alternative, care celebrează anii ‘90 cu o reinterpretare proaspătă a tradiţiei.
Colecția se referă la atitudinea rebelă care caracterizează deceniul şi se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate şi influențe atletice. Este edgy, relaxat și effortlessly cool.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod