Spiritul tău liber și jucăuș prinde viață vara aceasta cu Mathilde!

Vara aceasta Mathilde te invită să dai frâu liber imaginației și să îți pui în valoare feminitatea prin ținutele lejere, vaporoase și romantice, special create pentru a rezista temperaturilor toride cu eleganță și stil! Alege cu încredere orice ținută Mathilde, chiar și în timpul plimbărilor pe timp de vară, fie într-un decor urban sau mai pitoresc, pe marginea unui lan de lavandă în Provence. Ele îți vor pune în valoare spiritul tău liber și jucăuș!
   
Pentru un plus de rafinament și stil, vacanța aceasta optează pentru ținute inspirate de cultura țării pe care o vizitezi.
De exemplu, alege o rochie cu accente latino, care inspiră senzualitate, dacă vizitezi Brazilia, Argentina, Spania, Portugalia. Pune în bagaj o rochiță de bumbac sau in cu accente de dantelă, de inspirație french chic, dacă mergi pe Coasta de Azur, pe Valea Loarei sau chiar într-un city-break la Paris. Iar pentru o destinație asiatică asigură-te că nu îți lipsește din valiză o piesă cu imprimeuri exotice.
 
Iar pentru plimbările de seară pe faleză, alege o rochie sau fustă maxi, care să îți permită să pășești cu grație și naturalețe și să te simți bine în pielea ta!
   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod