SINbols: noua colectie fine jewellery MOOGU inspirata din simboluri ancestrale

Dragoste, noroc, fericire, sanatate si intelepciune. Tu ce iti doresti sa atragi cel mai mult in 2018? MOOGU a reunit toate aceste sentimente universale intr-o colectie fine jewellery, pretioasa si delicata, cu o simbolistica straveche, adusa in contemporaneitate printr-un design modern si proaspat: SINbols.
Simbolurile pe care MOOGU le propune in noua sa colectie isi au originea in satul transilvanean Viscri, unde designerul le-a descoperit si a decis sa le ofere o noua viata. Nu este vorba despre insemne abstracte, ci despre reprezentari declansatoare de emotii, menite a fi recunoscute si imbratisate instant de catre orice persoana. Trifoiul cu patru foi, roata fericirii, crucea sanatatii, cheia intelepciunii si inima ce semnifica generozitatea si dragostea, exprima pe rand sentimente ancestrale, intr-un limbaj estetic care este pe intelesul tuturor si care preceda experiente memorabile. 

SINbols compune un univers plin de semnificatii, rafinat si elegant, ce straluceste in tonuri pretioase de auriu, punctate de farmecul inefabil al diamantelor.
Forme de arta in miniatura, atent lucrate si finisate cu maiestrie in atelierul de creatie, colierele reunite in colectia SINbols sunt actuale si ofera posibilitati nelimitate de personalizare a unei tinute, indiferent de context sau de ocazie. Chiar daca inspiratia primara a bijuteriilor este inradacinata in insemnele heraldice vechi din regiunea Transilvaniei, datorita expresivitatii si esteticii aparte, reusesc sa rezoneze intr-un mod unic cu fiecare persoana si sa transmita o poveste eminamente intima.
Asezate in cutiile cadou, atrag ca un magnet, insa in momentul purtarii creeaza impresia ca si-au gasit locul care le-a fost rezervat dintotdeauna. Aceasta este magia bijuteriilor create nu doar pentru un sezon, ci pentru o viata. 

Colierele care alcatuiesc colectia SINbols sunt realizate manual din aur galben, roz sau alb de 14k/18k si decorate cu cate un diamant alb.Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe www.moogustore.com, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod