Set ZIIO (Bratara, cercei si colier)

Bratara si cerceii ZIIO sunt realizate integral handmade pe fir de argint din carneol, granat, agat rosu si sticla de Murano.
Bratara si cerceii ZIIO sunt realizate integral handmade pe fir de argint din carneol, granat, agat rosu si sticla de Murano.
 
Colierul ZIIO este realizat integral handmade pe fir de argint, din carneol, granat, labradorit, bambus de mare, cuart fumuriu si sticla de Murano.
 
Bratara- 845 lei
Cercei - 585 lei
Colier - 975 lei

 
Suflul mistic al bijuteriilor Ziio ne cucereste astazi si pe noi. Cunoscute de ani de zile pentru nota distinctiva unica ce le-a facut rapid remarcate intr-unul din cele mai pretentioase centre ale modei, Milano, bijuteriile Ziio confera eleganta prin combinatiile de culori si materiale pline de seductie si de rafinament.

Elisabeth Paradon, creatoarea extraordinarelor bijuterii Ziio, si-a inceput fantasticul drum in anii ‘80, lasandu-se purtata de arta traditionala a aurarilor, pe care o cunostea din Franta natala, si inspirata de peisajul magnific al Egiptului, cu pronuntatele lui accente mistice.
De aici, drumul ei a purtat-o prin magnificele insule ale Greciei si poate de aceea bijuteriile ei au o eleganta antica de neuitat. Mai apoi, in Venetia, a deprins stravechea arta de prelucrare a sticlei de Murano, taina pentru pastrarea careia in secolele trecute mesterii trebuiau sa plateasca cu viata incercarea de a parasi celebra insula. Astazi, fantasticile reflexe ale sticlei de Murano innobileaza, in combinatii unice cu pietre semipretioase, argint si aur, atat de apreciatele bijuterii Ziio, create cu o inspiratie aproape mistica si o extraodinara iscusinta a prelucrarii manuale. Creatiile Elisabethei Paradon nu au intarziat sa fie apreciate in New York, pe Fifth Avenue, iar branduri celebre precum Lacroix sau Missoni nu au intarziat sa apeleze la o benefica colaborare cu acest fabulos izvor de eleganta si rafinament.
Nenumarate figuri celebre s-au lasat seduse, bijuteriile Ziio impodobind astazi chiar si capete incoronate, Regina Jordaniei, Rania, fiind un fan declarat al bijuteriilor Ziio.

Aceste bijuterii ofera o emotie vizuala si tactila unica pentru oricine le poarta. Culorile fascinante si stralucirea pietrelor naturale, prinse intr-o montura manufacturata cu iscusinta si eleganta, dau acestor creatii puterea sa cucereasca si sa fascineze publicul, devenind obiecte de-a dreptul magice.
Intregul registru de culori, de la roz la violet, la albastru si verde, creat de ametist, crisopraz, peridot, cuart roz sau fume, turcoaz, lapis lazuli in combinatie cu perle, agate, onix, cristale de Murano, argint sau aur, se armonizeaza perfect cu orice toaleta ai vrea sa porti.

Bijuteriile Ziio se gasesc in magazinul Mondo Gioielli si in magazinele You&Me.

Adresa magazinului Mondo Gioielli:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr.
1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.286

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod