Sandalele verii de la IL PASSO

Fie că este vorba despre o zi la birou, o plimbare îndelungată prin oraș sau chiar o petrecere pe plajă, colecția IL PASSO propune pentru vara sezonului 2013 sandale feminine joase, cu platformă, cu tocuri cui, groase sau atipice aliniate la tendințele internaționale. Iubitoarele de modă pot alege între modele clasice sau combinații inedite cu inserții metalice, accente neon, lac, aplicații prețioase sau snakeskin.

Cu tocuri groase structurale, tocuri atipice cu modele tribale sau cui amețitor de înalte, colecția IL PASSO dedicată sandalelor este perfectă pentru o zi aglomerată la birou sau pentru o seară în oraș alături de prieteni.
Glitter-ul, auriul, argintiul, detaliile animal print, accentele de culoare și lacul sunt highlight-urile modelelor cu toc.                    

Pentru persoanele adepte unui stil mai comod, sandalele joase sunt opțiunea ideală în această perioadă. IL PASSO propune modele îndrăznețe, cu inserții aurii, detalii neon sau bijuterii aplicate. Sandalele snakeskin sau cu accente animal print nu lipsesc din colecție.   Platformele continuă să fie în tendințe și în sezonul 2013.
Cu talpă metalică, snakeskin sau material textil, modelele IL PASSO se evidețiază prin detalii ce fac diferența: accente din lac sau inserții animal print.  IL PASSO transpune în colecţia vară 2013 tendinţele internaţionale, oferind iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon curajos. Pret sandale: 499 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod