Rochii chic pentru garderoba ta de sezon

Rochia este o piesa vestimentara foarte importanta in garderoba unei femei. Brandul Sense iti propune in fiecare sezon o colectie ampla de modele, din care poti alege ceea ce se potriveste stilului tau. Uni sau imprimate, in lungimi dintre cele mai diverse, cambrate sau oversized, in A sau drepte, rochiile Sense au tipare atent studiate si design modern, inspirat de ultimele tendinte din moda.

Andreea Tincu, designerul  Sense, a desenat pentru tine atat rochii de zi cat si rochii de seara, astfel incat sa poti iti poti gasi cu usurinta modelul care te avantajeaza. Printre noutatile sezonului, vei remarca rochia Salma, cu inchidere in fata, terminatie asimetrica si o lungime care arata excelent pe orice inaltime.

Modelul este din viscoza si poate fi accesorizat cu bratari sau coliere din lemn.

Nuantele naturale sunt printre cele mai intalnite vara si le regasesti in rochiile Farida, Trissy, Isla si Adele. Din in sau denim subtire, sunt modele care arata superb vara, cu palarii de paie si ochelari mari de soare. Fiind din materiale naturale, sunt foarte confortabile, si poti alege sa le porti atat la serviciu, cat si in vacanta, cu o accesesorizare corespunzatoare.

Bumbacul este un material mult folosit in sezonul cald, dar si in prima parte din toamna, cand soarele inca are putere si nu ne dorim sa ne despartim de vara.

Poti incerca rochiile Margret sau My Favorite ori modelele Holiday Dream, Amour si Dorothy, imprimate intr-o tematica marina combinata cu flori, un puzzle creativ in care te vei simti eleganta si foarte chic, in genul cochet al frantuzoaicelor.

Printurile florale sunt, bineinteles, elemente decorative de baza in colectiile internationale si nu puteau sa lipseasca din colectia Sense. Poti opta pentru modelul Eliana, pe fond bleu delicat, Vera, cu o cromatica fresh, sau modelele Heidi si Blues din jersey. Rochia June ne duce cu gandul la un print japonez, Nathalie e delicata si romantica, iar modelul Tora este asemenea unei zile insorite de vara, in tonuri de ivory, galben si accente navy.

Pentru serviciu si mai ales in aceasta perioada, in care te bucuri de reducerile sezonului, este bine sa iti cumperi oricare dintre modelele uni, pe care le poti purta si in septembrie cu o jacheta uni sau tricotata, pentru un look impecabil.

Poti alege rochiile Lara, Vanessa, Annabella, Miriam sau Lavander. Rozul fuchsia, albastrul electric si cel navy, bleul fin sau negrul perfect sunt variante potrivite pentru acest tip de vestimentatie.

Luna august este o luna foarte buna pentru cumparaturi. O rochie eleganta nu are varsta si o poti accesoriza diferit, atunci cand vrei sa arate altfel. Sense iti propune atat rochii din dantela, in culori de verde intens, turqoise, bleu sau rozuri diverse, precum modelele Pretty in Green, Paige, Salma sau BlueBelle cat si rochii din brocart, materialul elegant din rochiile Enya, Pastel sau Carol.

Toata colectia este disponibila pe www.fashionsense.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod