8 trenduri de frumusețe care ar trebui să dispară rapid. Sunt șocante și periculoase!

Rețelele de socializare sunt recunoscute pentru viteza cu care reușesc să răspândească diverse tendințe. Dacă unele dintre ele sunt interesante și inofensive, altele sunt de-a dreptul periculoase.
Iată câteva astfel de tendințe bizare și de evitat, care ar trebui să dispară cât mai repede:

Glitter pe limbă

Unii oameni ar face orice pentru a primi numeroase aprecieri pe Instagram. Astfel că au apărut fotografii în care diverse persoane își acoperă limba cu glitter... Este evident că o astfel de practică nu poate fi decât periculoasă. Orice tip de glitter ai folosi, acesta poate fi înghițit accidental, provocând leziuni la nivelul stomacului și intestinelor.



Bijuterii în bikini

Este vorba de lănțișoare agățate în partea de jos a bikinilor și care poartă denumirea de Beachtail. Pe lângă faptul că de la distanță ar putea fi confundant cu ața unui tampon, acest tip de "decorare" a bikinilor este inutil și cu siguranță incomod.



Accesorii pe linia pleoapei

Nu sunt acele bijuterii aplicate pe linia genelor, la care probabil că te-ai gândit, ci sunt accesorii aplicate direct pe conjunctivă, mucoasa pleoapei inferioare. Nu este un trend de frumusețe, ci pare mai degrabă un coșmar!




Mânecile foarte lungi

Casa de modă Vetements din Paris este responsabilă pentru promovarea hanoracelor și puloverelor cu mâneci extrem de lungi, care depășesc nivelul genunchilor. Un astfel de hanorac cu aspect bizar poate costa până la 900 de dolari.




Bijuterii pe dinți

Cristalele aplicate pe un dinte ar putea fi drăguțe, dar nu sunt deloc inofensive. Bacteriile se acumulează cu ușurință în jurul și sub aceste accesorii aplicate pe dinți.
Dacă vrei neapărat un astfel de cristal, atunci este de preferat să fie aplicat de un medic stomatolog.




Ochelarii de vedere fără prescripție medicală

Ochelarii de vedere au un farmec aparte și te fac să pari mai interesantă. Iar aceste calități îi determină chiar și pe cei care nu au probleme cu vederea să poarte ochelari. Este un trend periculos pentru că ochelarii fără dioptrii, cu sticlă simplă, îți pot pune vederea în pericol.



Unghiile cu spini

Dacă unghiile lungi și scuțite de tip stiletto ți se par periculoase, atunci nu ai auzit de manichiura cu spini de trandafir. Spinii sunt lipiți pe fiecare unghie, iar rezultatul este o manichiură de speriat, cu care te poți răni la cea mai mică greșeală.



Pistruii tatuați

Pistruii au devenit foarte populari în ultima perioadă, ceea ce îi determină și pe cei care nu au să-și tatueze pistrui falși pe nas și obraji. Tatuajele sunt angajamente pe termen lung, mai ales cele de pe față.
Sunt dificil de îndepărtat dacă te răzgândești, iar în urma lor rămân cicatrici vizibile. Dacă vrei neapărat pistrui, atunci alege un tatuaj temporar.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod