Rochie Clara Rotescu

Este perioada cea mai frumoasa din an, in care te bucuri de Sarbatori si de evenimentele pe care acestea le prilejuiesc. De aceea, fara indoiala vei lua parte la foarte multe petreceri, iar rochiile elegante de cocktail, accesorizate pe masura sunt tot ceea ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a arata stralucitor.
Este perioada cea mai frumoasa din an, in care te bucuri de Sarbatori si de evenimentele pe care acestea le prilejuiesc. De aceea, fara indoiala vei lua parte la foarte multe petreceri, iar rochiile elegante de cocktail, accesorizate pe masura sunt tot ceea ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a arata stralucitor. Stilago.ro impreuna cu Clara Rotescu va fac cateva recomandari de sezon, ca sa scutiti timpul petrecut in cautarea rochiei perfecte.

Negrul este culoarea care clar simbolizeaza eleganta si rafinamentul.
Dar pentru a te simti deosebita nu e suficient sa apelezi la acest truc clasic si totusi actual. Exista o serie de culori si combinatii inedite de item-uri care iti vor garanta succesul. Daca nu stii ce piese vestimentare ti se potrivesc, avantajul este ca poti alege dintr-o serie intreaga de tinute. Clara  Rotescu iti prezinta ideile ei pentru o seara de neuitat.

Cu rochiile elegante marca Clara Rotescu, pentru o seara la un cocktail, nu vei da niciodata gres pentru ca ele sunt menite sa nu fie mai lungi de nivelul genunchiului si sa arate intotdeauna bine, fiind foarte usor de pastrat in timp.  Mai mult, va ofera multa lejeritate cand dansati si asta sigur e intotdeauna de apreciat.
Rochia poate fi achizitionata de pe site-ul stilago.ro la pretul de 567 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crisstyleme pe 10 Ian 2012, 12:16
    Superba rochie

    Ce superba este. Atat de inflorata...Merge purtata cu sacou şi tocuri, pentru un look elegant, cu o geacă din denim şi bocanci, pentru un outfit rebel ori cu geacă de piele şi platforme pentru o apariţie chic. Se contopeşte de minune cu pantofi cu baretă şi cu blazer purat pe umeri. Cu aceasta rochita eu ma simt delicată şi feminină.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod