Rita Ora va deveni noua ambasadoare DEICHMANN

Cântăreața și compozitoarea britanică, Rita Ora, va face echipă cu retailerul german de încălțăminte Deichmann, pentru a deveni chipul noii colecții de toamnă/iarnă de la Deichmann.
Modelele de încălțăminte au fost alese de Rita, astfel încât colecția să fie tinerească, diversă, iconică și accesibilă. Echipa de designeri de la Deichmann a alcătuit o colecție care să fie o reflectare autentică a creativității și al simțului stilistic distinct al Ritei.

Colecția "Rita Ora for DEICHMANN" va fi disponibilă în magazine selectate din Germania, în online shop, precum și în magazinele dintr-un număr de țări europene, inclusiv România, începând cu luna august 2019.
 

DEICHMANN SE, cu sediul la Essen, în Germania, a fost fondată în anul 1913 și se află încă  100% în proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piață în retailul european de încălțăminte și are un număr de peste 40.000 de angajați în întreaga lume, operează peste 4.000 de filiale și 40 de Online Shop-uri. Filialele companiei sunt operate sub numele DEICHMANN în Germania, Austria, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Ungaria, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia  și  Marea Britanie. Grupul este reprezentat de asemenea în Elveția (prin Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), Olanda și Belgia (prin vanHaren) și în S.U.A. (prin Rack Room Shoes/Off Broadway).

În Germania, Roland SE  face de asemenea parte din grup.  Grupul este reprezentat și prin MyShoes SE în Germania, Austria și Elveția, precum și în Polonia. Compania deține în proprietate și Grupul Snipes, cu magazine în Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Spania și Italia.  Pentru anul 2019 este planificată intrarea pe piața din Estonia și Letonia cu conceptul DEICHMANN. Filiale DEICHMANN vor fi deschide și în Dubai împreună cu un partener în franșiză. În plus, compania va oferi o selecție din gama sa sortimentală și în China prin intermediul platformei online T-Mall Global.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod