Ela Crăciun și-a serbat băiatul în Dubai. Iată ce surpriză i-a făcut!

Ela Crăciun se află în aceste zile în Dubai, într-o vacanță pe care o petrece alături de familia sa. Zilele de relaxare vin după o perioadă încărcată în care vedeta a filmat aproape în fiecare zi pentru emisiunea și blogul său și a organizat o serie de seminarii pentru mămici și viitoare mămici.
La scurt timp după ce și-a aniversat ziua de naștere în București, Ela a plecat în Dubai alături de soțul și de cei doi copii ai săi mai mari pentru o săptămână în care să își încarce bateriile și să revină acasă cu forțe proaspete.

Sejurul din Dubai s-a suprapus cu ziua de naștere a băiatului ei, Alex. Acesta a împlinit 13 ani și a avut parte de o aniversare memorabilă în însoritul emirat arab.

“Prima parte a zilei am petrecut-o la plajă, jucându-ne în apă și făcând mult poze. L-am plimbat apoi cu cămila, plimbare care i-a plăcut foarte mult în condițiile în care este pasionat de tot ce înseamnă natură, plante și animale. În Dubai se afla și un coleg de clasă de-al său, așa că am ieșit la masă cu toții și ne-am plimbat prin mall, pe la acvariul cu pești și pe la fântânile din fața celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Au fost apoi la KidZania, parcul de distracții unde cei mici pot încerca fel și fel de meserii. Lor le-a plăcut cel mai mult meseriile de pompier și de doctor. Când am ajuns înapoi la hotel, am luat de la barul hotelului trei prăjituri și trei lumânări și, când a ieșit din baie, l-am surprins cântându-i La mulți ani. Și-a pus dorințele și a suflat în lumânări bucuros de vârsta împlinită și de aniversarea pe care o petrece în Dubai”, povestește Ela Crăciun.

Vedeta nu se află pentru prima dată în Dubai, astfel că, de data aceasta, spune că își dorește să aibă un sejur de relaxare, în care să petreacă majoritatea timpului la plajă.

“Noi am mai fost în Dubai, astfel că, de data aceasta, am preferat să avem un sejur în care să ne relaxăm și să ne încărcăm bateriile. Mai puțină explorare și mai multe ori petrecute la plajă. Mă așteaptă un sezon plin de evenimente, așa că am nevoie să îmi trag sufletul măcar o săptămână și să revin acasă cu forțe noi. Mă bucură faptul că aniversarea lui Alex s-a suprapus cu această vacanță. Când ne întoarcem în țară va sărbători din nou alături de prietenii și de colegii lui”, declară Ela Crăciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod