RESERVED STREET FASHION - Noua colecție Toamnă-Iarnă 2015 pentru femei și bărbați

Influențe etnice și din zona naturii, cu focus pe confort, sunt bazele de la care pornește noua colecție RESERVED pentru femei.
Noua colecție casual semnată RESERVED combină stilul practic cu creativitatea. Acest spirit artistic al colecției se regăsește și în cea mai nouă campanie publicitară, “Raw Beauty”, în natura este elementul central, mai ales prin selecția țesăturilor și a paletei de culori delicate.

Nuanțele pământii, gri, maro, ocru și ruginiu sunt scoase în evidență de tonurile de ivore, măsliniu, negru și o picătură de Bordeaux, inspirate tot din natura.

Colecția pentru femei are ca elemente centrale țesăturile - lâna, croșeturile, blana artificială și flanela, legătura cu natura fiind accentuată prin detalii și ornamente.
Iar ținutele caracterizate prin imprimeuri geometrice Navajo, franjuri și layering reamintesc de stilul traditional al nativilor sud-americani. Nota peruviană a colecției este data și de locația inedită a ședinței foto. Munții fastuos încețoșați reprezintă fundalul perfect pentru ținutele entice și adaugă un plus de misteriozitate fotografiilor. Pe lângă legătura cu natura, linia vestimentară casual este fresh, lejeră, colorată și cu o varietate largă de accesorii.

Colecția include pantaloni evazați, pulovere largi oversized, pelerine și paltoane în stilul poncho, prezentând puternice influențe împrumutate din moda hippie, un trend indispensabil al acestui sezon. 

Paleta limită de culori și prezența unor piese vestimentare sportive și practice (veste matlasate, jachete cu glugă și blugi) oferă colecției un amestec de modernitate, vetustețe și etnicitate, de care nu te poți plictisi niciodată.

Iar pentru bărbați propunerea RESERVED este stilul marinăresc, în versiune urbană.
Jachete impermeabile, pulovere tricotate groase, cu model pescăresc, hanorace cu guler, geci lejere, călduroase, special create pentru a se ajusta pe corp și de a-l pune în evidență - acestea sunt elementele de bază ale liniei vestimentare casual pentru bărbați semnată de RESERVED.

Dincolo de elementele marinărești care se regăsesc în formele și croiurile ținutelor, inspirația oceanică a colecției a definit și paleta de culori. Majoritatea culorilor din această colecție prezintă nuanțe închise, pronunțate de albastru, albastru marin, negru și ultramarin.
Acestea sunt luminate cu nuanțe lime și amestecate cu o paletă largă de culori neutre. Referințele oceanice și abordarea sportivă se reunesc într-o combinație stilată cu proporții echilibrate între confort și aspect. Colecția este  soluția ideală pentru bărbații care iubesc eleganța sportivă, hainele călduroase și confortabile, care vor să arate perfect indiferent de condițiile meteo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod