Reinvent Minimalism și Shimmering Chic, temele centrale în noua colecție STACCATO Fall 2013

Dupa prezența în cadrul Paris Fashion Week, STACCATO revine cu o nouă colecție - Fall 2013 în care încorporează elemente super hot coborâte direct de pe podiumurile de modă internaționale. Colecția este centrată pe două teme – “Reinvent Minimalism” și “Shimmering Chic”, designerii creând piese ce se evidențiază prin elemente metalice și strălucitoare, inovative și intrigante.
Dupa prezența în cadrul Paris Fashion Week, STACCATO revine cu o nouă colecție - Fall 2013  în care încorporează elemente super hot coborâte direct de pe podiumurile de modă internaționale. Colecția este centrată pe două teme – “Reinvent Minimalism” și “Shimmering Chic”, designerii creând piese ce se evidențiază prin elemente metalice și strălucitoare, inovative și intrigante.

Reinvent Minimalism – Modele clasice cu detalii neașteptate

Ștrasurile, aplicațiile metalice, color block-ul sunt câteva dintre elementele care transformă în acest sezon piesele clasice, minimaliste, în modele care se adaptează cu ușurință celor mai variate outfit-uri.

Accentele metalice sunt în topul preferințelor designerilor STACCATO, regăsindu-se ca element central în tocuri și vârfuri.
Elementele metalice sunt alăturate culorilor vibrante precum roșu electric, fuchsia și albastru intens, creând piese moderne și versatile.

Color block-ul este un alt element propus  de designerii STACCATO. Contrastul de culori și    mix-ul de materiale evidențiază siluetele minimale ale pantofilor. Regăsite în stilettos, în modelele cu tocuri medii, mici sau chiar în cele cu talpă joasă, aceste elemente transformă pantofii în piese ideale atât pentru o ținută de birou, cât și pentru una de ocazie.

Shimmering Chic – Piese eye catchy, indiferent de stil

Elementele shinny sunt nelipsite din această colecție, regăsindu-se în modele cu toc, în balerini sau chiar în pantofii sport.
Shimmering Chic înseamnă piese confortabile, dar cu un plus de stil, datorită elementelor strălucitoare de diferite forme, devenind cu siguranță unele dintre cele mai dorite modele ale colecției.

Ducând ma departe propunerile designerilor din sezonul anterior, pantofii sport se transformă în modelele - vedetă ale colecției Fall 2013. Cataramele și elementele metalice, detaliile strălucitoare sunt cuvintele cheie ce definesc design-ul acestor modele și le aduc cu ușurință din zona sport într-o sferă feminină și modernă.

Modelele colecției de toamnă evidențiază unicitatea și versatilitatea ce definesc brandul STACCATO, dar și carisma și personalitatea  femeii moderne.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod