DreamTone: un ton al pielii de vis de la Lancôme

Tonul pielii este rezultatul dozajului relativ al celor trei pigmenţi naturali separaţi, al căror echilibru depinde de tipul de piele: melanină, hemoglobină şi carotenoide. Există o pletoră de tonuri ale pielii în lume, pe care cercetătorii noştri au reuşit să le cartografieze datorită numărului mare de studii efectuate pe diverse continente.
Tonul pielii este rezultatul dozajului relativ al celor trei pigmenţi naturali separaţi, al căror echilibru depinde de tipul de piele: melanină, hemoglobină şi carotenoide. Există o pletoră de tonuri ale pielii în lume, pe care cercetătorii noştri au reuşit să le cartografieze datorită numărului mare de studii efectuate pe diverse continente.

Depăşind întotdeauna graniţele ştiinţei în materie de frumuseţe şi aspiraţii feminine la frumuseţe, echipele noastre de cercetători au demarat un studiu care include 10.000 de femei, din 29 ţări, pentru a afla cum îşi percep acestea tonul pielii. De la început, studiul a confirmat că tonul pielii este o preocupare reală a unei majorităţi vaste a femeilor.
Idealul este un ton al pielii perfect uniform.

Tehnologia cu Triplă Acţiune DreamTone adaugă ingrediente specifice, relevante pentru fiecare dintre cele trei profiluri de pigmentare. Acestea au fost create pentru:

Profil 1 de pigmentare: contribuie la adresarea disfuncţiei vasculare şi luptă împotriva roşeţii.

Profil 2 de pigmentare: ajută în lupta împotriva aspectului bolnăvicios al pielii.

Profil 3 de pigmentare: vizează petele.

DreamTone, un tratament de îngrijire a pielii cu un nivel înalt de performanţă, sublimează tonul pielii, cu ajutorul agenţilor de propagare a luminii care nu colorează..

Cele trei texturi corective, proaspete și mătăsoase, ale tratamentului DreamTone sunt croite pe măsură, după peste 300 de adaptări, și fac acum obiectul a 9 brevete.

Aceste tratamente ultramoderne nu pătează şi sunt unice datorită texturii fluide, uşoare şi incredibil de proaspete.
La contactul cu pielea, textura se topeşte şi se transformă într-un văl mătăsos incredibil de catifelat.  Nu se lipesc, nu formează peliculă şi sunt absorbite de piele imediat, iar textura oferă imediat prospeţime şi confort. Pielea se umple de strălucire şi transparenţă; semnătura DreamTone, piele naturală frumoasă, chiar şi fără machiaj.  

Ca semn al puterii sale tehnologice, recipientul Dreamtone este un simbol al perfecţiunii, puterii şi modernităţii, datorită curbelor sale triunghiulare graţioase şi culorii rubinii.

Forma triunghiulară, simbol al principiului „trei-în-unu”. Acest recipient surprinzător, brevetat de Lancôme, combină eficienţa şi uşurinţa în utilizare, cu ajutorul capacului argintiu cu filet şi are un volum generos de 40 de ml, pentru aplicare pe faţă, decolteu şi mâini.
Pentru această linie de îngrijire a pielii fără precedent, cu 3 formule, s-au efectuat cercetări pe 3 continente, pe 3 profiluri de pigmentare, asupra a 470 de femei cu probleme legate de pete şi semne pigmentare.

S-au elaborat protocoale specifice pentru cele trei profiluri de pigmentare, pentru a măsura eficacitatea DreamTone. În cazul profilului de pigment 3, a fost măsurată zona de sub ochi, predispusă în mod special la apariţia semnelor pigmentare. DreamTone a fost testat pe toate tipurile de piele, chiar şi piele sensibilă, şi este potrivit pentru toate femeile și pentru toate tipurile de ten. Pentru a avea tonul pielii mult-visat  și pentru mult timp, aplicaţi DreamTone dimineaţa şi seara, în fiecare zi, după serul Advanced Genifique.
Întindeţi din centrul feţei către margini, fără încălzire sau masaj, și crema va fi absorbită instantaneu. Dacă pielea necesită mai multă hrănire sau îngrijire, aplicaţi crema dumneavoastră obişnuită, după DreamTone.  Dreamtone 40 ml, preţ public estimat 451 Lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia pe 23 Sep 2013, 16:07
    Lancome

    O crema deosebit de buna. Multumesc Lancome!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod