Recomandarea de sezon: Revigorează-ţi stilul

Primavara este sezonul ideal pentru a aduce schimbari in garderoba. Prospetimea caracteristica este o adevarata sursa de inspiratie si te incurajeaza sa incerci ceva nou, sa iesi din zona de confort.
Pentru ca de cele mai multe ori cuvantul de ordine in alegerea tinutelor este confortul, Takko mizeaza in acest sezon pe articole feminine, care iti pun in valoare atuurile, pastrand in acelasi timp caracterul casual. Asadar, poti sa arati bine si sa te simti confortabil in acelasi timp!

Imprimeurile florale surprind si pun in valoare cel mai bine frumusetea feminina, asa ca fie ca vorbim de topuri, camasi sau pantaloni, acestea sunt fara nici cea mai mica indoiala un must-have in aceasta primavara.
Sunt completate de tricourile cu mesaje sau printuri grafice, intr-o paleta cromatica bogata. Nota relaxanta a oricarei tinute este data de denim. Si nu este valabil doar pentru jeansi. Fustele si rochiile au imprumutat acest clasic material, iar rezultatul este un articol versatil, care asigura de fiecare data un look pe masura asteptarilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod