Uma Thurman recunoaşte că e obsedată de machiaj: "Am 8.000 de rujuri!"

Actriţa a mărturisit că trăieşte din copilărie cu teama că are un zâmbet urât. Ea a negat încă o dată că şi-a făcut vreo operaţie estetică.

Vedeta din "Kill Bill" a spus într-un interviu publicat luni de revista People că încă se mai teme că are zâmbet urât, aşa cum era convinsă în copilărie, şi că face tot posibilul pentru a arăta bine, fără ca acest lucru să implice vreo operaţie estetică. Costurile sunt mari oricum, dar ştiţi cum se spune, obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

"Undeva există 8.000 de tuburi de ruj care mi-au aparţinut cândva", a spus ea pentru publicaţia citată. La un preţ mediu de şase dolari pentru un ruj, ziarul britanic Daily Mail a calculat că Uma Thurman a dat 48.000 de dolari numai pe ruj, de trei ori mai mult decât suma pe care o femeie obişnuită o cheltuieşte, în medie, pe produse cosmetice în decursul întregii vieţi, adică 15.000 de dolari. 

Actriţa a stârnit recent vii controverse după ce chipul ei a suferit o transformare radicală.

Comparând schimbarea sa şocantă cu cea a actriţei Renee Zellweger, presa a speculat că Uma a făcut cel puţin o operaţie estetică, dar ea a negat orice intervenţie şi a explicat că look-ul său complet schimbat se datorează unui machiaj experimental, care implică renunţarea la rimel şi la contur.

În interviul publicat de People, Uma Thurman a abordat şi acest subiect sensibil: "Bănuiesc că oamenilor nu prea le-a plăcut machiajul meu atunci", a spus vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod