Pruthya, proiectul de fashion care poartă amprenta simbolurilor

Lansat în România pe 25 mai 2016, Pruthya este un proiect de fashion pornit de două antreprenoare românce care și-au propus să creeze colecții vestimentare ce poartă amprenta simbolurilor. Brand-ul reunește colecții de haine fluide, lejere, cu volum, special create pentru mediul urban și care au în centru un element simbolic declinat pe piesele de îmbrăcăminte și accesorii.

Simbolul poate fi o reprezentare a unui obiect, desen, element din natură, a unei fotografii sau orice lucru care poartă în sine puterea de a fi interpretat și decodat de mintea umană.

Piesele vestimentare urmează o combinație de linii romantice și minimaliste, cu influențe arhitecturale, cu decupaje și texturi îndrăznețe în nuanțe pastelate.

Cea mai nouă colecție semnată Pruthya este inspirată de celebrele poze cu ferestrele lumii și este intitulată expresiv: Open. Colecția Open are în centru fereastra. Fie că este vorba despre o fereastră simbolică sau una obiectivă, odată cu prima colecție, Pruthya lansează provocarea #openyourwindow către exprimarea stilului propriu, fără bariere.

Piesele vestimentare au un aer romanțat fiind în același timp versatile, ușor de accesorizat pentru a obține un stil urban, modern.

”Open” folosește materiale naturale, transparente pentru o siluetă ce poate fi admirată ca printr-o fereastră întredeschisă. Numele proiectului Pruthya este inspirat de râul Prut pentru că ambele fondatoare îi sunt vecine, acesta fiind un element de legătură aparte al lor. Simbolul alăturat brand-ului reprezintă stilizarea unei păpădii și susține concretizarea unei dorințe.

esignerii își imaginează hainele  pe care le creează purtate de femei puternice, încrezătoare, elegante, care au curajul de a fi romantice într-o lume pragmatică. Mai mult, cele două fondatoare urmăresc să dezvolte în jurul brand-ului o comunitate interesată de produse fabricate în România și o legătură permanentă cu cei care aleg să poarte semnătura lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod