Primul magazin OVS Kids din București s-a deschis în Promenada

OVS, liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, a deschis primul magazin din București, în Promenada. Alături de actrița Andreea Perju, bloggeri și mămici, clienții au descoperit hainele colorate din colecția de vară, s-au bucurat de poze, de atelierele de creație și pictură pentru copii și de alte surprize pregătite pentru marea deschidere.

Situat la nivelul -1 al centrului comercial, noul magazin măsoară 261mp și include o diversitate de articole vestimentare de înaltă calitate, din bumbac natural, obținut printr-un proces sustenabil de cultivare, în concordanță cu standardele BCI – Better Cotton Initiative, cu care brand-ul OVS și-a obișnuit clienții.

„Primul magazin OVS Kids din România, deschis oficial la Ploiești Shopping City în duminica Floriilor, a fost foarte bine primit de public.
Atenția acordată materialelor, prețurile accesibile, diversitatea și designul hainelor l-au transformat deja în magazinul pentru copii preferat al ploieștenilor și a stârnit interesul părinților din toată țara. Ne bucurăm să aducem OVS Kids, alături de toate avantajele acestui brand, și în București. Dorința noastră este să ajungem cât mai aproape de toți fanii hainelor de calitate OVS Kids”
, a declarat Ioana Ciurcea, Brand Manager Peeraj Brands International.

Distincția, reînnoirea continuă și grija față de calitate sunt principalele caracteristici ale produselor concepute de departamentul OVS Product & Design, profitând de colaborări cu designeri binecunoscuți și talente de la renumite școli internaționale de modă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod