Piese indispensabile din in şi bumbac, perfecte pentru vacanţe şi călătorii

Ce îmbraci în zilele în care ai impresia că te afli într-un cuptor şi în care aerul devine irespirabil? Ţesăturile din fibre naturale, nu te fac doar să te simţi ultra-confortabil, ci îţi ajută corpul să se regleze termic şi să facă faţă cu brio fierbinţelii din atmosferă. Sense (www.fashionsense.ro) dezvăluie în luna lui Cireşar, o colecţie realizată exclusiv din in şi bumbac, cele mai potrivite materiale pentru vară, şi mai mult decât atât, variante curate şi sustenabile, menite să reducă impactul substanţelor chimice asupra mediului înconjurător şi să valorifice la maxim resursele naturale.

Hainele simple, realizate din ţesături naturale şi impecabil croite, care se pot combina între ele în fel şi chip, constituie elemente definitorii, de peste un deceniu, pentru creaţiile Sense, marca românească fiind recunoscută de altfel pentru calitatea materialelor şi pentru maniera excelentă în care acestea se păstrează în timp. Vara aceasta însă, mai mult ca oricând, Andreea Tincu, designerul colecţiilor Sense, conferă simplităţii şi eleganţei conotaţii aparte, noile piese realizate din in şi bumbac fiind pe cât de minimaliste în ceea ce priveşte croiul, pe atât de fermecătoare.

Este suficient să le atingi pentru a simţi cât sunt de fine, de uşoare şi de răcoroase, şi pentru a-ţi dori să îţi petreci fiecare zi de vară bucurându-te de textura şi de confortul lor. Nu sunt piese spectaculoase, care să te copleşească cu personalitatea lor puternică, ci mai degrabă investiţii pe termen lung, dat fiind că nu sunt supuse neapărat tendinţelor sau fluctuaţiilor sezoniere.

În fiecare rochie din in sau în fiecare pereche de culottes din bumbac, îţi poţi petrece liniştită multe veri de acum încolo, iar dacă adaugi faptul că nuanţele şi texturile îţi permit multiple asocieri stilistice, nu rişti să ajungi în faţa dulapului, oftând că nu ai cu ce să te îmbraci.
Îmbinările sunt atât de line încât par inexistente, fibrele naturale ale ţesăturilor te fac să te îndrăgosteşti pe loc de senzaţia răcoroasă pe care ţi-o conferă în momentul purtării, iar croiul precis, cu linii curate, te ajută să spui exact povestea care ţi se potriveşte. Firesc, cu încredere şi cu o relaxare ce derivă din siguranţa alegerilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod