Piese indispensabile din in şi bumbac, perfecte pentru vacanţe şi călătorii



Inul este una dintre cele mai permisive ţesături naturale, principalele sale atuuri constând în comoditate – ţesătura rară lasă pielea să respire şi favorizează sentimentul de lejeritate, longevitate – o piesă din in poate fi purtată ani buni, materialul fiind foarte rezistent, şi neşifonându-se atât de repede, mai ales dacă este în amestec cu bumbac. În plus, inul este şi hipoalergenic, adică nu vei risca să dezvolţi iritaţii chiar dacă pielea ta secretă mai mult sebum şi dacă ai o transpiraţie abundentă.

Pe de altă parte, bumbacul este ideal în zilele cu umiditate crescută, când simţi că orice îmbraci se lipeşte de piele şi te sufocă. O pereche de pantaloni culottes din bumbac sau o pereche clasici, tip jeans, îţi completează rapid bagajul de vacanţă, ocupând puţin spaţiu si îndemnându-te sa îi porţi cu orice bluză, top, cămaşă sau tricou.
    
Colecţia Sense realizată din in şi bumbac este alcătuită din rochii lejere şi feminine, care pot fi purtate atât cu sandale cu toc, cât şi cu espadrile, în culori naturale care pun în valoare frumuseţea texturilor (alb, bej, cafeniu, kaki, galben, bleumarin) sau în nuanţe care invită la explorare (roşu, verde lămâie, verde crud), rochii cămaşă, sacouri casual ideale pentru serile de vară şi pantaloni culottes, drepţi, cu manşete şi pense, sau tip jeans.


Săptămânal, selecţia de piese SENSE este completată cu noi modele, acestea fiind disponibile atât în magazinele fizice din Bucureşti şi din ţară, cât şi în magazinul online www.fashionsense.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod