Perechea potrivită de pantofi scoate orice ţinută din anonimat

Ce faci atunci cand esti in fata garderobei, te pregatesti sa iti alegi tinuta pentru o noua zi si esti in pana de idei? Sau ti se pare ca vestimentatia aleasa este banala si nu te pune nicidecum in valoare? Astfel de scenarii pot fi multe, dar, indiferent de situatia in care te-ai afla, o solutie rapida, care sa te scoata din anonimat, este una singura: alege perechea de pantofi potrivita!
O pereche de pantofi poate sa faca intr-adevar diferenta si sa joace rolul detaliului care sa puna in valoare orice tinuta. Gama larga de modele pe care Deichmann ne-o ofera face posibil ca niciun look sa nu treaca neobservat.

O tinuta de zi cu zi, de birou, este adesea gandita in piese clasice, intr-o paleta cromatica neutra. Indiferent de natura jobului, este, intr-adevar, bine ca vestimentatia sa denote professionalism, insa acest termen poate duce totodata la ingradirea creativitatii. Astfel, multe sunt cazurile in care tinuta office este lipsita complet de sare si piper.
Poate fi insa transformata intr-o tinuta care sa starneasca admiratie, pastrand caracterul formal si aducand o nota deosebita, daca este completata de o pereche de pantofi colorati, fie ei cu toc sau balerini. Singura restrictie este ca perechea de pantofi sa fie intr-o singura culoare, pentru ca tinuta sa nu devina incarcata.

O zi petrecuta in oras cu prietenele sau partenerul? Planul perfect! Nu lasa problema vestimentatiei sa iti stea in calea distractiei. Un rol foarte important in alegerea unui outfit il reprezinta factorul de confort, vrei sa te simti bine in propria piele si sa te bucuri de moment, insa, in acelasi timp, vrei sa emani senzualitate, sa te simti feminina.
O pereche de jeansi iti asigura confortul de care ai nevoie, iar daca adaugam un top din paiete si o pereche de pantofi cu model decupat, obtinem pe loc si look-ul sexy pe care ni-l doream.

Nici tinuta destinata mersului la cumparaturi nu trebuie ignorata. Pentru ca vrei sa ai lejeritatea necesara sa mergi in cat mai multe magazine si sa probezi cu usurinta, o pereche de jeansi sau colanti este alegerea cea mai inspirata. Poti scoate din umbra un astfel de outfit adaugand o pereche de pantofi sport.
Iar de aceasta data culoarea este cuvantul de ordine. Alege un model intr-o culoare puternica sau, de ce nu, o combinatie de mai multe nuante. Va fi pata de culoare de care aveai nevoie. Pret: 89  lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod