Noua colectie primavara - vara 2018 de la Sense!

Sense este una dintre marcile autohtone care au adus, de-a lungul timpului, un plus de valoare modei romanesti.
Filosofia Sense se bazeaza pe doua principii importante: creativitate si calitate pentru femeia activa, ce isi doreste atat tinute casual chic, cat si elegante, pentru evenimente speciale. Create de designerul Andreea Tincu, colectiile Sense sunt ample, structurate in capsule tematice.

Pentru primavara-vara 2018, Sense iti propune teme de inspiratie fresh, culori vii si croiuri feminine. Capsula Accent on Indigo in tonuri de ivory si navy, cu accente galbene, este o linie potrivita pentru serviciu dar, cu o accesorizare vesela, tip clutch mic colorat si balerini, o poti purta si in timpul liber.

Be Inspired este o grupa delicata, in nuante de lila, roz pudrat si bleu. Iti vor placea, cu siguranta, pantalonii din denim imprimati, fusta cu talie inalta si bluzele lejere, din materiale naturale. 

Designerul Andreea Tincu selectioneaza materiale de cea mai buna calitate, importate din Italia, Spania sau Grecia, pentru toate colectiile Sense, iar acest aspect este foarte important pentru confortul tau.

Capsula Fusion e tonica, in nuante fresh de verde, mustar, lila si portocaliu.
Este o grupa grafica, cu pete block colors si dungi contrast. Tricotajele de vara, din bumbac sau viscoza, sunt un must have in orice garderoba. Realizate la Smirodava, una dintre putinele fabrici romanesti de profil, tricotajele sunt impecabil finisate, lucrate pe utilaje de ultima generatie. Calitatea premium a produselor este certificata de traditia de peste 40 de ani a unitatii de productie si colectiile pe care le realizeaza anual pentru marile branduri internationale.

Happiness va fi grupa preferata a multor femei, deoarece te duce cu gandul la mare, soare si vacanta. Rosul, albastrul baby, bleumarinul si albul sunt culorile de care te vei indragosti. Dungi, buline, flori mici suprapuse dungilor sunt elementele grafice care accentueaza aspectul jucaus al colectiei.

Mon Amour este dominate de un aer french, intr-o cromatica eleganta in alb, negru si rosu.
Contrastul alb-negru este mereu actual, are un impact excelent optic si adauga un plus de charm tinutei. Este o capsula feminina, care  poate fi purtata si la ocazii speciale, cu o accesorizare adecvata.

Neo Natural este o grupa fina, in tonuri delicate de roz piersica si bleu vernil. Daca esti o fire romantica sau iti place eleganta discreta, va fi preferata ta. Serenity e o colectie intr-o cromatica de impact, in tonalitati de turquoise si corai, cu accente ivory si vernil. 
Piesele sunt vesele, perfecte pentru zilele de primavara-vara. Mai mult, se potrivesc oricarui tip de ten, aspect foarte important pentru iubitoarele de moda.

In acelasi registru stilistic si cromatic este creata capsula Shine in Colors. Rozul fuchsia si violetul sunt principalele culori ale colectiei, atat in varianta block color, cat si accente.
Sa nu iti fie teama sa porti culori hot. Culoarea are un rol esential in viata noastra si poate fi acel tonic ce iti va schimba radical ziua, dandu-i o nota optimista.

Spring Garden poate fi privita ca o gradina virtuala, de primavara. Florile mici din imprimeuri, nuantele light de galben sau verdele vor aduce un aer fresh garderobei tale. Le poti purta si vara, galbenul fiind culoarea soarelui si a sezonului estival.

Tender of the Day este o colectie eleganta, care poate fi purtata ziua. Tonurile de roz pudrat, de vernil luminos, printurile delicate, sunt detalii pe care le vei remarca la prima vedere. Cardiganele tricotate, in culori discrete, sacoul imprimat cu flori si fir shinny, topurile neutre sunt piese clasice, pe care le vei putea purta mai multe sezoane.

Pentru linia Sense Limited Edition Andreea Tincu a desenat modele de rochii si tinute din doua piese.
Colectia va fi updatata cu noutati pe tot parcursul sezonului, pentru ca tu sa te bucuri de noi modele si de un design diversificat. Propunerile Sense sunt rochiile din voal in culori diverse, brocartul cu accente metalice, bluzele de matase sau fustele jaquard.

Poti urmari noutatile Sense pe site-ul www.fashionsense.ro, de unde poti comanda modelele dorite, sau poti sa consulti harta cu locatiile magazinelor si sa descoperi cel mai apropiat magazine Sense.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod