Fofy by Euphoria Fashion - Din pasiune pentru moda autentica

Din pasiune pentru moda autentica si design evergreen, brandul 100% romanesc Fofy by Euphoria Fashion, lanseaza site-ul www.fofyshop.ro, pentru a prezenta si a vinde piese in ton cu tendintele internationale.
Tinutele propuse sunt dedicate femeii active cu un lifestyle bine definit care mizeaza pe o garderoba eficient alcatuita cu itemuri perfect pliabile pentru stilul personal. Fofy, exploreaza zona outfiturilor office prin piese croite impecabil, materiale durabile, de calitate si design fresh.

Fustele conice, modelele cu peplum sau variantele ample se mixeaza perfect cu camasile cu detalii minutios realizate precum broderii speciale, insertii de panglici cu aer retro sau aplicatii de brose ori elemente decorative de tip brandenburg.
Linia office este  explorata la maxim prin propuneri de deux-pieces.uri care pastreaza o linie sobra, dar  in plus vin si cu elemente originale care transforma tinuta business in una stylish.

Brandul propune si variante de styling atent gandite pentru ca orice piesa sa fie intersanjabila in outfit.  Imprimeurile sunt special concepute pentu fiecare colectie, iar materialele se aleg in functie de stilul liniei si sezon.Rochiile sunt considerate bestsellere prin prisma calitatilor timeless. Modelele propuse de designerii Fofy avantajeaza silueta si sustin o alura feminina.  Pornind de la varinate retro-chic à la anii 60’, rochii mulate sau propuneri  extrem de fluide, toate tinutele promit o adevarata aparitie!

Efectele optice create de mixul de materiale grafice transpun orice model aparent simplu intr-o lume artistica cu interferente delicate.Intra pe www.fofyshop.ro si adauga stropi de culoare garderobei ! Cromoterapia degaja o energie fantastica si creativitate efervescenta spiritului tau liber!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod