Marina Yachting - un nou magazin în hotelul Alpin din Poiana Brașov

Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite brand-uri premium genoveze, continuă investiţiile pe piaţa locală prin deschiderea magazinului din cadrul hotelului Alpin din Poiana Braşov.

În doar jumătate de an de la intrarea brand-ului pe piaţă, Marina Yachting inaugurează cel de-al treilea magazin în România, primele două fiind prezente în cadrul hotelului Vega din Mamaia şi în Mega Mall din Bucureşti.

Noul magazin este rezultatul investiţiei de 120.000 de euro în amenajarea spaţiului la standardele internaţionale ale brand-ului, precum și în colecțiile prezente în cel mai nou magazin Marina Yachting. Cu o suprafaţă de 35 de metri pătraţi,  acesta se adresează atât clienţilor hotelului Alpin şi amatorilor de sporturi de iarnă în sezon, dar şi consumatorilor din Braşov şi din zonă, fiind deschis pe perioada întregului an.

Deschiderea noului magazin marchează un pas important în strategia noastră de extindere în România. Am ales să deschidem un magazin în cadrul hotelului Alpin, deoarece publicul țintă al acestui emblematic hotel pentru zona montană din România este și publicul Marina Yachting. În plus, Poiana Braşov s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Staţiunea a ajuns un centru al sporturilor de iarnă, care se pliază perfect pe promisiunea noastră de a oferi eleganţă sportivă şi calitate premium”, a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.

Pe lângă piese vestimantare ale brand-ului genovez Marina Yachting, magazinul din galeria hotelului Alpin oferă şi alte produse ale grupului Emerisque-Italia - Henri Cotton's şi Marlboro Country Style.
Marina Yachting a intrat pe piața locală în septembrie 2015, dezchizând primul magazin în cadrul hotelului Vega din Mamaia.

Pentru a contura strategia de dezvoltare la nivel local, lansarea a fost susțnută și de asocierea de imagine cu Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală. Această asociere este o premieră la nivel global pentru brand-ul genovez. De la debutul pe piața locală, portofoliul Marina Yachting a ajuns la trei magazine cu o suprafață totală de peste 270 de metri pătrați.

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 spaţii de tip shop in shop şi 700 de clienţi multi brand.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod