Iuliana Doroftei a renunțat la pantaloni și a rămas în sacou și cizme!

După ce a câștigat cea de a treia ediție a show-ului de televiziune ”Bravo, ai stil” (Kanal D), Iuliana Doroftei a intrat în atenția creatorilor de modă din România.

Recent, tânăra a fost vedeta colecției aniversare „10”, prin care brandul Mineli Boutique a sărbătorit zece ani de activitate în industria fashion-ului din țara noastră.


La prezentarea de modă, Iuliana Doroftei a făcut senzație într-o ținută formată doar din sacou și cizme, ambele obiecte vestimentare fiind din neopren imprimat cu model digital.


”Gândim și creăm pentru femeia secolului vitezei, în care confortul și design-ul primează, modelele noastre de încălțăminte având misiunea de a completa armonios atât ținuta dar și personalitatea celor care ne aleg.

Colecția noastră pentru sezonul cald gravitează în jurul mai multor trenduri precum imprimeurile florale, botinele tip șosetă din neopren, logo-urile imprimate și detalii prețioase. Indiferent de direcția vestimentară dorită, sport sau elegant, produsele din noua colecție Mineli Boutique vor pune o amprentă cool și degajată asupra întregului outfit. Pentru că la fel ca acum zece ani când am început această frumoasă poveste, promisiunea noastră rămâne neschimbată: reinterpretarea celor mai noi tendințe și celebrarea zilnică a frumosului”, a arătat designer-ul Ionuț Glăvan.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod