Happy Halloween la CONDUR by alexandru: 100 lei cadou la fiecare pereche de cizme si botine din noua colectie toamna-iarna 2015-2016

In apropierea sarbatorii de Halloween, CONDUR by alexandru a pregatit clientelor sale o surpriza menita sa aduca atmosfera de petrecere direct in dressing: in perioada 20 – 31 octombrie 2015, fiecarei perechi de cizme si botine achizitionate i se aplica un discount de 100 lei***.
CONDURii fermecati sunt pregatiti sa dezvaluie o lume plina de farmec, in care singurele limite sunt cele impuse de propria imaginatie. Noua colectie CONDUR by alexandru toamna-iarna 2015-2016 starneste oricarei femei dorinta de explorare si de transpunere in povesti al caror fir epic poarta o puternica amprenta personala. De la cele mai comode botine cu varf ascutit si insertii metalice aurii si argintii in zona tocurilor ce pornesc sezonul acesta de la 3 cm, si pana la cizme muschetar, cizme elegante de zi sau cizme destinate ocaziilor speciale, colectia CONDUR by alexandru include cea mai generoasa paleta de optiuni pentru toate segmentele de varsta.

Piesele esentiale unei garderobe functionale sunt reinterpretate in toamna-iarna 2015-2016 intr-o maniera ingenioasa, menita sa imprime un rafinament subtil tinutei feminine, atat sub raport cromatic – nuante de bleumarin, bordo, maro auriu, verde ocean, grej auriu – cat si al texturilor.
Detaliile sunt cele care traseaza diferente notabile intre o pereche de botine sau de cizme banale si condurii recunoscuti imediat de cunoscatori, prin prisma calitatii si a finisajelor impecabile: diferite tipuri de presaje – animal print, motive geometrice etc - sunt asociate pielii lacuite sau celei mate, iar pielea de ponei are parte de o revenire spectaculoasa, fiind integrata atat ca accent in design cat si dispusa singular pe tiparul botinelor sau a cizmelor inalte.

CONDUR by alexandru lanseaza invitatia la o petrecere fashion de Halloween in centrul careia se afla cele mai iubite piese din garderoba feminina.
Pana pe data de 31 octombrie 2015, utilizand codul de voucher CONDUR100 in momentul plasarii comenzii in boutique-ul online www.condurbyalexandru.com, pretul unei perechi de cizme sau de botine este redus cu 100 lei.
  
De asemenea, clientii care doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati la showroom-ul CONDUR by alexandru situat pe pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0727. 811. 947.

***discountul nu se aplica produselor care sunt deja in reduceri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod