Flori de ie lanseaza noua colectie la The Bride Show in Dubai

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor românești, lansat pe piața din România în anul 2014, va expune pentru prima dată în Dubai în cadrul târgului The Bride Show, ce va avea loc in perioada 7-10 februarie la Dubai World Trade Centre.

The Bride Show reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de fashion și stil din Emiratele Arabe Unite, ediția din acest an prezentând colecțiile a importanți designeri din întreaga lume. Astfel, în cadrul târgului se va lansa noua colecție Flori de ie, ce va include în mare parte rochii diafane, albe și cu broderii înflorate și colorate, cusute în întregime manual, rochii perfecte pentru zile călduroase, pentru vara ce va sosi.

Pentru prima dată, anul acesta Flori de ie va expune la The Bride Show - Dubai, după ce anul trecut a prezentat in aprilie la The Bride Show – Abu Dhabi. Anii trecuți brandul a fost prezent și in cadrul altor targuri din Londra, Viena, New York, Moscova, Shanghai, Tokyo, Ankara, și nu numai.

Recunoscut ca și un brand care promovează poveștile neamului românesc cusute și atent meșteșugite în ia românească, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale, că ia românescă poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion, devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internațional.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod